Ripple, het bedrijf achter de digital asset XRP, heeft haar toekomstvisie onthuld. Het doel? De kloof dichten tussen traditionele financiën en de wereld van crypto. Monica Long, president van Ripple, deelde deze plannen in een recent blog-bericht.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

One-stop-shop voor blockchain in het bedrijfsleven

Het bedrijf wil uitgroeien tot de belangrijkste aanbieder van digitale infrastructuur voor financiële diensten. Ripple ziet zichzelf als een one-stop-shop voor bedrijven die de voordelen van blockchain willen benutten, zonder zelf alle technische kennis in huis te hoeven hebben.

XRP Ledger: Meer dan alleen een betaalmiddel

Een belangrijk onderdeel van deze strategie is de integratie van meer functies van de XRP Ledger (XRPL) in Ripple’s diensten. Dit zou klanten wereldwijd toegang kunnen geven tot de voordelen van gedecentraliseerde financiën, op een veilige en conforme manier.

Waarom Ripple denkt te kunnen slagen

Long benadrukt dat Ripple uniek gepositioneerd is om deze ambitie waar te maken. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in zowel de traditionele als de crypto-financiële wereld. Bovendien beschikt Ripple over de nodige geloofwaardigheid en vertrouwen in de sector.

Concrete diensten en oorspronkelijke missie

Concreet wil Ripple een totaalpakket aan diensten aanbieden. Dit omvat eenvoudige manieren om crypto om te zetten naar traditioneel geld en vice versa, liquiditeitsoplossingen, veilige opslag van digital assets en compliancediensten.

Long herhaalt ook Ripple’s oorspronkelijke missie: het gebruik van blockchain-technologie en digital assets om financiële diensten sneller, beter en goedkoper te maken dan bestaande systemen.

The post Ripple: De brug tussen oude en nieuwe financiële wereld? appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!