On-chain gegevens onthullen een opmerkelijke daling in het aantal Bitcoin (BTC) stortingsadressen op alle beurzen, waarbij een historisch dieptepunt van 25.000 adressen is bereikt. Deze grote afname kan duiden op een veranderende strategie onder Bitcoin-investeerders, waarbij de voorkeur uitgaat naar het aanhouden van hun bezit in plaats van verkopen.

Dit gedrag wijst op een anticipatie van toekomstige prijsstijgingen, wat ondersteund wordt door een groeiend vertrouwen vanuit de beleggers.

Gedragsmatige economische inzichten

De vermindering van het aantal stortingsadressen kan worden gezien als een teken van toenemend vertrouwen onder Bitcoin-beleggers. Deze trend kan vooral worden beïnvloed door de toename van institutionele investeringen in de cryptomarkt.

Dergelijke investeringen stabiliseren vaak de perceptie van cryptocurrency als een legitieme en waardevolle investeringsoptie, verder versterkt door de huidige data trends.

bitcoin cryptoquant analyse
Bron: CryptoQuant op X.

De afnemende bereidheid om Bitcoin te verkopen kan leiden tot een beperkt aanbod op de markt. Wanneer de vraag gelijk blijft of toeneemt, kan dit leiden tot prijsstijgingen. Dit scenario is bijzonder bullish en wijst op een verwachting van hogere toekomstige waarden door de marktdeelnemers.

Met de huidige gegevens lijkt het erop dat veel investeerders hun positie in Bitcoin heroverwegen, met een meer strategische, lange termijn visie in gedachten.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Bitcoin beleggers verwachten prijsstijgingen, volgens CryptoQuant analyse appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!