pbpb

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Na een periode vol met volatiliteit, die de BTC koers begin juli nog onder de $ 54.000 bracht, lijkt Bitcoin nu enigszins gestabiliseerd te zijn. Met een stijging van 3,4% over de afgelopen dagen bevindt de Bitcoin koers zich echter nog altijd in de plus, en crypto experts voorspellen nu verdere stijgingen. Gaat Bitcoin stijgen naar nieuwe ATH deze week?

De grootste crypto van de wereld, Bitcoin (BTC), heeft de afgelopen weken weten te overtuigen met een stijging van boven de 4%. Nadat het de dinsdag begon met een waarde boven de $ 67.000, moest het wel een lichte daling accepteren richting de $ 66.500.

Bitcoin koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Crypto experts zijn echter nog altijd positief over de vooruitzichten van Bitcoin. Deze crypto experts zien bullish trends in het vooruitzicht, die de Bitcoin koers zomaar eens richting de $ 77.000 kunnen brengen.

Crypto experts voorspellen bullish trend voor Bitcoin

Crypto analist Willy Woo identificeerde recentelijk een aantal macro ontwikkelingen die een belangrijke indicator vormen van een mogelijke bullish run.

De belangrijkste reden achter zijn positieve vooruitzicht is het feit dat de ‘miner capitulation’ voorbij lijkt te zijn. ‘Miner capitulation’ is een fase waarin miners het moeilijk hebben om rond te komen, iets wat vaak leidt tot een daling van de Bitcoin koers.

Volgens Woo is deze periode van ‘miner capitulation’ nu over, en daarnaast geeft hij aan dat de hash rate aan het herstellen is.

Dit blijkt een sterk signaal te zijn van een nieuwe bullish rally. Woo gaf aan dat historisch gezien er een aanzienlijke koers stijging plaatsvindt voor Bitcoin nadat de hash rate verbetert.

Hash rate Bitcoin verbetert – Bron: Woo via X

De verbetering van de hash rate is echter zeker niet de enige macro ontwikkeling die een positieve invloed lijkt te hebben op de toekomstige koers van Bitcoin.

Ook andere ontwikkelingen binnen bijvoorbeeld de politiek hebben een grote invloed. De chaos die recentelijk ontstaan is binnen de Democratische partij nadat Biden zich terugtrok als president kandidaat wordt namelijk ook als optimistisch gezien door vele crypto liefhebbers.

Het feit dat Trump recentelijk aangaf een grote voorstander te zijn van crypto heeft er namelijk voor gezorgd dat veel belangrijke spelers van de crypto industrie de kant van Trump hebben gekozen. Ontwikkelingen die in het voordeel lijken te zijn voor de kansen van Trump, zoals bijvoorbeeld de chaos bij de Democratische partij, hebben daardoor vaak een positieve invloed op de BTC koers en de rest van de crypto markt.

Op het moment dat Trump later dit jaar de presidentsverkiezingen wint, is er dan ook een reële kans dat Bitcoin kan stijgen naar een nieuwe ATH.

Bitcoin koers verwachting – hoe hoog gaat Bitcoin stijgen?

Op het moment dat ontwikkelingen zoals de hash rate en politieke evenementen in het voordeel blijven uitpakken voor Bitcoin, lijkt een stijging richting de $ 73.000 zeker mogelijk te zijn. Vanuit hier verwacht Woo zelfs dat de Bitcoin koers in staat is om richting de $ 77.000 te stijgen.

Een stijging richting de $ 77.000 is een stijging van meer dan 15%.

Ondanks dit positieve vooruitzicht kiezen investeerders er echter nog altijd voor om hun portfolio te diversifiëren met andere altcoins met een groot groeipotentieel. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat Bitcoin niet in staat is om dit soort stijgingen door te maken, of dat dit nog meerdere maanden kan duren.

In het geval dat Bitcoin toch in staat is om richting de $ 77.000 te stijgen, wordt dat door veel meme coin investeerders alsnog als laag ervaren. Dit soort investeerders zijn namelijk vaak op zoek naar winsten van honderden procenten.

Om die reden kiezen deze investeerders er vaak voor om te investeren in presale tokens, omdat deze tokens hun vroege investeerders extra hoge winsten opleveren.

Omdat het tegenwoordig moeilijk kan zijn om succesvolle presale tokens te identificeren, beschrijven we hieronder een drietal van de beste presale tokens van dit jaar. Alle drie deze crypto’s zijn in staat om aanzienlijke winsten door te maken zodra ze live gaan op exchanges.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuw Pepe alternatief lanceert eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuw alternatief voor de nummer 3 van de meme coin markt: Pepe Coin (PEPE). Dit project weet zich echter te onderscheiden van de vele Pepe alternatieven die vaak proberen te profiteren van de hype van Pepe coin, zonder dat ze echte utility met zich meebrengen. In het geval van Pepe Unchained is er namelijk sprake van een Pepe alternatief die zijn eigen Layer 2 blockchain op de markt brengt.

De Layer 2 blockchain van Pepe Unchained gaat een aantal grote problemen van Layer 1 blockchains oplossen. Zo zal deze blockchain snelle transacties aanbieden tegen lage kosten. Meme coins die zich bevinden op Layer 1 blockchains zoals Ethereum hebben tegenwoordig namelijk vaak te maken met hoge transactiekosten en trage transactiesnelheden. Pepe Unchained vormt dan ook de ideale launchpad voor nieuwe meme coins.

Naast dat gebruikers bij Pepe Unchained kunnen profiteren van hoge transactiesnelheden en lage kosten, zijn er ook dubbele staking beloningen te verdienen. Deze dubbele staking beloningen hebben ervoor gezorgd dat er, ondanks dat er al meer dan 415 miljoen PEPU tokens zijn vastgezet, er nog altijd een APY te verdienen is van boven de 380%.

De presale van Pepe Unchained bleek al snel een groot succes, en heeft inmiddels al meer dan $ 5 miljoen weten op te halen. De presale lijkt snel uitverkocht te raken en sprint hiermee ook door zijn verschillende presale fases heen. Dit zorgt ervoor dat ook de PEPU prijs maar blijft stijgen. Geïnteresseerde investeerders zijn hierdoor dus gemotiveerd om zo snel mogelijk bij dit project in te stappen. Gebruikers kunnen hun PEPU tokens kopen met ETH, BNB, USDT of creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

The Meme Games (MGMES) – nieuwe crypto game combineert passie van Olympische Spelen met hilariteit van meme karakters

The Meme Games is een nieuwe crypto game die nu al door velen wordt beschreven als de beste crypto game van 2024. Deze crypto game is namelijk in staat om de beste onderdelen van de Olympische Spelen te combineren met de voordelen van meme karakters. Deze meme karakters zullen het namelijk tegen elkaar op gaan nemen in de strijd om een gouden medaille in spellen die parallel lopen met de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

Gebruikers zullen vervolgens in staat zijn om de meme karakters te kiezen die volgens hen gaan winnen. Om dit te doen zullen ze eerst de native MGEMS token moeten kopen. Zodra ze MGEMS tokens kopen, krijgen ze de optie om te kiezen tussen DOGE, PEPE, WIF, BRETT en TURBO. Op het moment dat een gebruiker de meme karakter kiest die wint, zullen ze een 25% bonus ontvangen op hun aankoop. Doordat gebruikers meermaals MGEMS tokens kunnen kopen, kunnen ze hun kansen ook verspreiden over meerdere meme karakters.

Naast dat gebruikers in staat zijn om extra MGEMS tokens te verdienen via de crypto game, zijn ze ook in staat om dit te doen via het staking mechanisme van dit platform. Met een huidige APY van meer dan 1100% per jaar is het erg aantrekkelijk om je MGEMS tokens ook meteen te staken. Inmiddels zijn er al bijna 10 miljoen MGEMS tokens vastgezet.

De presale van The Meme Games heeft inmiddels al meer dan een kwart miljoen dollars aan vroege investeringen weten op te halen. De MGEMS token kost op dit moment $ 0,00905, maar deze prijs zal eind deze week verder gaan stijgen. Geïnteresseerde investeerders hebben dus maar beperkt de tijd om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – meme coin creëert gedecentraliseerde wereld zonder grenzen voor blockchain

Base Dawgz is een nieuwe meme coin die bezig is om een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen naar de blockchain te brengen. Het projectteam zegt geïnspireerd te zijn door de vrijheid van base jumping, en gelooft deze vrijheid met hun nieuwe project nu naar de blockchain te kunnen brengen. In deze gedecentraliseerde wereld zullen gebruikers in staat moeten zijn om hun tokens te verplaatsen over meerdere blockchains.

Om deze gedecentraliseerde wereld mogelijk te maken, introduceert het project multi-chain functionaliteit voor zijn native DAWGZ token. Dit betekent dat de native DAWGZ token naast de Base blockchain ook beschikbaar gaat zijn op de Ethereum, BNB, Solana en Avalanche blockchains. Op deze manier kunnen gebruikers hun token feilloos verplaatsen over hun favoriete blockchains.

Toch is het nog altijd een groot voordeel dat de Base blockchain het thuis vormt van dit nieuwe project. Deze relatief nieuwe blockchain is namelijk hard aan het groeien, en is nu zelfs in staat om de strijd aan te gaan met grote blockchains zoals Solana. Deze blockchain is recentelijk ook verantwoordelijk geweest voor meme coins zoals Brett (BRETT). Brett wist binnen korte tijd een market cap te realiseren van boven de $ 1,5 miljard. Met Base Dawgz lijkt er nu mogelijk een opvolger van Brett op de markt te verschijnen.

De presale van Base Dawgz heeft inmiddels al meer dan $ 2,6 miljoen aan vroege investeringen op weten te halen. De huidige token prijs van 1 DAWGZ token is $ 0,006725 per stuk. Deze prijs gaat binnen 6 dagen echter verder stijgen en investeerders die hun tokens vandaag nog vastzetten komen in aanmerking voor een APY van boven de 1100%. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, BNB, SOL en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Crypto Expert: BTC Koers Vormt Bullish Trend, Gaat Bitcoin Stijgen Naar Nieuwe ATH Deze Week? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!