Terwijl de crypto-industrie zich richt op de lancering van Ethereum (ETH) ETF’s, is het juist Chainlink (LINK) dat de aandacht trekt met interessante technische patronen en optimistische voorspellingen van analisten.

Opvallend patroon wijst op potentieel

Ali Martinez, een gerespecteerde cryptoanalist, heeft een omgekeerd ‘head-and-shoulders’-patroon geïdentificeerd in de prijsgrafiek van Chainlink. Dit patroon wordt vaak geassocieerd met een positieve omkeer in de prijstrend.

Volgens Martinez zou, als LINK boven de $14,70 dollar blijft, de prijs kunnen oplopen tot $18,30 dollar. Dit zou een stijging betekenen van 30% vanaf de huidige prijsniveaus.

chainlink analyse ali martinez
Bron: Ali op X.

Voorspellingen voor de korte en lange termijn

Op korte termijn verwachten experts een stijging van 35% binnen drie maanden. Voor de langere termijn, over een periode van zes maanden, zijn de vooruitzichten nog rooskleuriger met een verwachte toename van 140%

. Over een jaar zou LINK volgens de voorspellingen 76% hoger kunnen noteren.

Belangrijke technische signalen

Naast positieve prijsvoorspellingen zijn er ook bemoedigende technische indicatoren. LINK handelt boven belangrijke gemiddelden, en een dalende ‘average directional index’ (ADX) suggereert dat de negatieve trend afneemt, wat vaak een goed teken is voor verdere groei.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je Chainlink voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Chainlink 30% ondergewaardeerd, zegt crypto analist in analyse appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!