De afgelopen dagen markeerden een grote instroom in Bitcoin (BTC) ETF’s, met bijzondere aandacht voor de Bitcoin spot ETF van BlackRock, die alleen al op maandag $526 miljoen dollar zag binnenstromen.

Deze positieve trend zette zich voort met een totale netto instroom van $533,6 miljoen op 22 juli, geregistreerd door de Amerikaanse spot ETF’s, het hoogste bedrag sinds maart.

Waarschuwingen van crypto analist Skew

Ondanks deze bullish signalen, tempert crypto-analist Skew het enthousiasme met een waarschuwing. Hij benadrukt dat dergelijke grote kapitaalinstromen in het verleden vaak voorafgingen aan marktcorrecties.

Skew voorspelt dat beleggers mogelijk spoedig winst zullen nemen, wat kan leiden tot een aanzienlijke koersval, en waarschuwt dat we mogelijk een lokale top naderen.

skew bitcoin analyse 23 juli
Bron: X.

Voorzichtigheid geboden bij investeerders

De markten staan op scherp met meerdere grote gebeurtenissen op de agenda. De lancering van Ethereum ETF’s wordt nauwlettend in de gaten gehouden, en er zijn speculaties over grote aankondigingen tijdens de Bitcoin Conference in Nashville, waar Donald Trump zal spreken. Daarnaast wachten beleggers op nieuwe inflatiecijfers die de financiële markten kunnen beïnvloeden.

Deze mix van positieve instroom en potentieel onrustige marktontwikkelingen maakt dat investeerders momenteel een afwachtende houding aannemen.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Hoge instroom in Bitcoin ETF’s kan leiden tot marktcorrecties, waarschuwt expert appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!