Een van de meest voorkomende tips die ervaren investeerders vaak geven, is het belang van spreiden. Door je geld te verdelen over verschillende activa, sectoren en markten verminder je je risico aanzienlijk. Veel mensen in de crypto-wereld worden aangetrokken door de potentiële gigantische rendementen en blijven daarom liever binnen deze markt. Echter, zoals bewezen door Marco de Lio, kan een goed gediversifieerd portfolio nog steeds indrukwekkende winsten opleveren. Je kunt Marco trouwens volgen en zijn portfolio eenvoudig kopiëren op handelsplatform eToro.

Copy Trading komt niet overeen met beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

4-jarig Bitcoin-plan

De Italiaanse Marco de Lio heeft een uitgekiende strategie die is opgedeeld in drie verschillende fases, met een totale duur van vier jaar. Met zijn unieke plan heeft hij de afgelopen jaren honderden volgers bij elkaar verzameld op eToro, waarvan talloze zijn transacties overnemen middels de CopyTrading-functie.

Marco is een groot voorstander van Bitcoin (BTC) en is overtuigd dat het decentrale activum dankzij zijn befaamde halving, die in april die jaar heeft plaatsgevonden, een nieuwe bullmarkt zal betreden. Hij verwacht dat de bitcoin koers ergens volgend jaar zijn absolute piek zal bereiken, wat het tweede deel van zijn strategie in zal luiden.

Hij heeft een duidelijke exitstrategie klaarstaan waarmee hij geleidelijk zijn bitcoins verkoopt. Om deze winsten te behouden en zijn risico te beperken, herbelegt hij dit kapitaal in solide Exchange-Traded Funds (ETF’s) en aandelen van markten die in de toekomst belangrijk zullen zijn, zoals kunstmatige intelligentie (AI) en essentiële grondstoffen.

De laatste fase draait om het consolideren van winsten en te genieten van dividendinkomsten.

Gemiddeld jaarlijks rendement van 118%: volg en kopieer

Momenteel moet het vuurwerk nog van start gaan volgend Marco, en dus heeft hij een significant deel van zijn portfolio toegewezen aan bitcoin. Om precies te zijn vertegenwoordigt ‘s werelds grootste crypto bijna 20% van zijn totale portfolio.

Bitcoin is niet de enige crypto die Marco in handen heeft. Zo is 2,13% van zijn kapitaal gealloceerd tot ethereum (ETH) en 0,98% tot solana (SOL). Tot slot heeft hij hele kleine posities van minder dan 0,5% openstaan in polkadot (DOT), dogecoin (DOGE) en artificial superintelligence alliance (FET).

Hoewel bitcoin veruit zijn grootste positie is, heeft Marco een groot deel van zijn kapitaal geïnvesteerd in aandelen van gevestigde bedrijven zoals Meta, Alibaba en ASML.

Marco’s strategie van risicospreiding heeft hem gemoedsrust gebracht, terwijl hij tegelijkertijd aanzienlijk heeft geprofiteerd van de stijgende trends in zowel de crypto- als aandelenmarkt. Sinds 2020 heeft hij een gemiddeld jaarlijks rendement van maar liefst 118% binnengesleept. En dat terwijl hij zich tevens beschermt tegen neerwaartse prijsbewegingen.

Met deze aanpak, die zowel kansen benut als bescherming biedt tegen verliezen, heeft Marco zich bewezen als een deskundige belegger. Zie jij het wel zitten om het razend succesvolle portfolio van Marco zonder uren achter je scherm te zitten te kopiëren? Via deze link kun je gratis een account aanmaken en eenvoudig het portfolio van Marco overnemen.


eToro is een multi-asset platform dat zowel beleggen in aandelen en crypto-activa aanbiedt, als ook handel in CFD’s.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en gepaard gaan met een hoog risico om snel geld te verliezen vanwege hefboomwerking. 50% van de retail beleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken, en of u het hoge risico kunt dragen om uw geld te verliezen.

Deze communicatie is alleen bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies of een beleggingsaanbeveling. Eerdere prestaties zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Copy Trading staat niet gelijk aan beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

Beleggen in cryptoactiva is zeer volatiel en in sommige EU-landen ongereguleerd. Geen consumentenbescherming. Belasting op winsten kan van toepassing zijn.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en doet geen uitspraken en aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de nauwkeurigheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is voorbereid door onze partner met gebruik van publiekelijk beschikbare niet-entiteitsspecifieke informatie over eToro.

Het bericht Uitgedachte Bitcoin-strategie levert Marco 118% winst per jaar op verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!