De cryptomarkt is de week goed begonnen. Alle bekende coins staan flink in de groen. Bitcoin en Ethereum zijn respectievelijk 3 en 4 procent gestegen, maar de echte winnaar in BLOX vandaag is tomiNet. Deze kleine en onbekende crypto stijgt maar liefst 79% op het moment van schrijven.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Koers tomiNet stijgt 79%

De tomiNet koers van vandaag is 0,2081 euro. In de afgelopen 24 uur is de tomiNet prijs met 79% gestegen. Op het moment van schrijven lijkt deze stijging net begonnen, zoals je in de grafiek hieronder kan zien.

Op dit moment zijn er 125,4 miljoen TOMI in omloop met een marktwaarde van 19,2 miljoen euro. Dat is een kleine marketcap voor crypto, hiermee staat tomiNet op de 702e plek. Er is relatief weinig geld voor nodig om de koers zo hard te doen stijgen (of dalen).

De hoogste prijs die ooit voor tomiNet is betaald, is 6,17 euro op 6 juni 2023. Ter vergelijking: de huidige prijs is 96% lager dan de hoogste prijs aller tijden. Er is dus nog genoeg groeipotentieel voor deze kleine munt.

Er zijn verschillende factoren die de koersstijging van tomiNet van vandaag kunnen verklaren. De lancering van TOMI Chat in april, een nieuwe dApp op het platform, lijkt een belangrijke rol te spelen.

TomiNet heeft unieke kenmerken

TomiNet is een platform dat een alternatief netwerk voor het normale internet creëert. Het heeft unieke kenmerken, zoals een bestuursorgaan via een DAO (gedecentraliseerde autonome organisatie) en een privacyopslagnetwerk, waardoor het onmogelijk wordt dat het netwerk wordt vastgelegd, gecensureerd of gecontroleerd door grote entiteiten.

Met andere woorden, TOMI biedt een gedecentraliseerd en particulier netwerk dat onafhankelijk van de traditionele internetinfrastructuur kan functioneren.

Het heeft tot doel de digitale mensenrechten te bevorderen door technologie te bieden die privacy, anti-censuur en vrijheid van meningsuiting ondersteunt. Kortom, ambities te over voor dit cryptoproject.

De crypto TOMI kan worden gebruikt om transacties te verrichten op het netwerk, te stemmen over belangrijke beslissingen en deel te nemen aan dApps.

The post Crypto tomiNet in vuur en vlam: koers stijgt 79%, ben je nog op tijd? appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!