Bij Coinliners zijn we altijd op zoek naar interessante Nederlandse projecten. Onlangs kwamen we Crypto Dries tegen, een crypto analist die in korte tijd een trouwe groep volgers heeft opgebouwd en beginnende investeerders helpt om hun weg te vinden in de soms complexe en ontmoedigende wereld van crypto. Een van de producten die Dries aanbiedt is een Discord waarin abonnees van constante begeleiding worden voorzien, om zo uit te groeien tot zelfstandige crypto experts.

Hoe het allemaal begon

Crypto Dries begon zijn crypto avontuur in 2020 nadat hij via een kennis in aanraking kwam met de technologie. Al snel zag hij het potentieel ervan, met name vanwege problemen in het financiële systeem. Dries was hooked en consumeerde elk uurtje aan vrije tijd, naast zijn baan als persoonlijk begeleider in de zorg, aan het verdiepen in crypto. Al snel kocht Dries zijn digitale munten in 2020, wat een goede zet bleek te zijn.

In 2021 maakte Dries veel winst door de bull run. Echter, al snel merkte hij dat het moeilijk was om betrouwbare informatie te vinden. Ook hij, net als veel nieuwkomers, maakte aanvankelijk beginnersfouten. Zo maakte hij ook de fout om te weinig winst te nemen, waardoor sommige opbrengsten op papier teniet werden gedaan.

Na geroken te hebben aan de potentie van de technologie, besloot Dries zich nog meer op crypto te richten. Hoewel hij ontdekte dat zelfstandig ondernemen intensiever was dan verwacht, bleef hij vastberaden doorzetten. Hij begon in 2021 actief op social media en investeerde dagelijks veel tijd in het posten en onderzoeken van crypto. Hierdoor bouwde hij een volgersbasis op.

Review van Big_Jeff, een abonnee van Crypto Dries zijn Discord

Een hechte community

Met de kennis die Dries opdeed besloot hij samen met een compagnon, een professioneel trader en een specialist in meme coins, een Discord community op te zetten. Hierin neemt hij abonnees onder andere mee in zijn eigen ontwikkelde analysemodel voor crypto projecten. Dit deelt hij onder andere tijdens wekelijkse live sessies met zijn community, waarin volgers actief vragen kunnen stellen. 

Review van Chano, een abonnee van Crypto Dries zijn Discord

De Discord community groeide snel door de vertrouwensband en de waardevolle informatie die Dries deelde. Het biedt een platform waar abonnees collectief leren en dagelijkse updates ontvangen. In plaats van alleen trade signalen te geven, focust Dries op een educatieve benadering. Zo heeft hij het doel om zijn community op te leiden, zodat ze zelfstandig kunnen handelen en risico’s beter kunnen beheren. Daarnaast wordt er ook elke werkdag een technische analyse video geüpload, met een complete technische analyse van een coin.

Een van de speerpunten van Dries is de nadruk op risicomanagement. Hij gelooft dat dit essentieel is in de volatiele crypto markt. Waar projecten snel kunnen stijgen, kunnen ze ook in korte tijd fors dalen, waardoor het belangrijk is om vroegtijdige winsten te nemen en risico’s te beperken.

Toekomstplannen

Dries heeft heel wat plannen klaar staan om de waarde van zijn platform te vergroten. Zo wil hij meer nadruk leggen op educatie door het aanbieden van uitgebreide tutorials, workshops en diepgaande analyses om leden te helpen zelfverzekerde en geïnformeerde beslissingen te nemen. Ook wil Dries nieuwe functies implementeren zoals geavanceerde technische analyse hulpmiddelen en real-time marktnieuws.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Crypto Dries leert investeerders navigeren door het complexe crypto landschap appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!