De bekende miljardair Howard Lutnick, voorzitter en CEO van het financiële dienstverleningsbedrijf Cantor Fitzgerald, kondigde tijdens de Bitcoin 2024-conferentie op zaterdag 27 juli de lancering van een Bitcoin (BTC) leningenprogramma aan.

Met een gepassioneerde toespraak ondersteunde Lutnick volledig de cryptocurrency-gemeenschap, waarbij hij herinneringen ophaalde aan het verlies van zijn broer en 658 andere medewerkers van Cantor Fitzgerald tijdens de terroristische aanslagen op 11 september in het World Trade Center.

Uitbreiding van financiële diensten in Bitcoin

Lutnick benadrukte dat Cantor Fitzgerald met een initiële investering van $2 miljard dollar een financieringsbedrijf voor Bitcoin zal starten. “Vandaag heb ik een aankondiging te maken. Cantor Fitzgerald is hier om aan te kondigen dat we een Bitcoin-financieringsbedrijf lanceren. We zullen hefboomwerking bieden aan degenen die Bitcoin bezitten. We beginnen met 2 miljard dollar aan leningen,” zei Lutnick tijdens zijn toespraak.

cantor fitzgerald bitcoin 2024
Bron: X.

Deze stap kan gezien worden als een sterk signaal naar andere financiële instellingen en de markt in het algemeen dat er vertrouwen is in de toekomst van Bitcoin.

Toewijding aan de Bitcoin-gemeenschap en verdediging van Tether

Verder bevestigde Lutnick zijn persoonlijke en bedrijfsmatige steun voor Bitcoin, waarbij hij aangaf dat zowel hij als Cantor Fitzgerald aanzienlijke hoeveelheden Bitcoin bezitten. “We gaan Bitcoin verwelkomen in de financieringsfamilie van de wereldwijde financiële markten en Cantor Fitzgerald zal uw sponsor zijn,” verklaarde hij.

Hij nam ook de tijd om Tether (USDT) te verdedigen, waarvoor Cantor Fitzgerald als bewaarder optreedt, door aan te geven dat het bedrijf over de middelen beschikt om de schatkistpapieren die USDT bezit te liquideren en te voldoen aan eventuele terugbetalingen.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Cantor Fitzgerald investeert fors in Bitcoin en verdedigt Tether tegen controversie appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!