Trust Wallet heeft aangekondigd dat het The Open Network (TON), ondersteund door Telegram, in zijn ecosysteem heeft geïntegreerd. Deze bekendmaking vond plaats op dinsdag via een bericht op hun officiële pagina op X (voorheen Twitter).

Trust Wallet heeft met deze stap zijn diensten uitgebreid om zijn gebruikers eenvoudige toegang te bieden tot Telegram en TON, en biedt hen nu geavanceerde toegang tot dit snelgroeiende netwerk.

Verdieping van de samenwerking

De samenwerking tussen Trust Wallet en TON is niet nieuw. Begin vorig jaar ging Trust Wallet al een samenwerking aan met TON om gebruikers in staat te stellen tokens die door de blockchain worden aangedreven te beheren. Deze samenwerking ontstond als reactie op de toenemende hoeveelheid tokens die uit The Open Network voortkwamen.

Als gevolg hiervan heeft Trust Wallet ondersteuning voor het netwerk toegevoegd, zodat gebruikers toegang hebben tot deze tokens.

trust wallet toncoin integratie
Bron: Trust op X.

Recente ontwikkelingen en toekomstplannen

Onlangs is de integratie van Trust Wallet en TON verder verdiept, kort nadat Tether (USDT) ondersteuning voor TON toevoegde. In april rapporteerde Binbits dat de grootste stablecoin-uitgever ter wereld, zijn stablecoins; USDT en XAUT op The Open Network lanceerde. Volgens Paolo Ardiono, CEO van Tether, is TON een toegewijde partner in het bouwen aan een open en gedecentraliseerd internet en een grenzeloos betalingssysteem.

Trust Wallet heeft ook plannen om in de komende maanden extra functionaliteiten te integreren, zoals TON Connect en TON DApps. De nadruk zal vooral liggen op GameFi (gaming finance) en gedecentraliseerde applicaties (DApps), waarbij Trust Wallet zijn 100 miljoen gebruikers de mogelijkheid biedt om Toncoin (TON) tokens te verzenden en ontvangen.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Trust Wallet en TON verdiepen integratie voor blockchain innovatie appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!