Ki Young Ju, oprichter van CryptoQuant, heeft onlangs een trend onder crypto-investeerders belicht waarbij zij zich lijken voor te bereiden op een mogelijke prijsstijging van altcoins. Ju merkte op dat er een opmerkelijke toename is in kooplimietorders van grote investeerders, wat wijst op een groeiend vertrouwen in de markt voor altcoins.

Deze toename in limietorders geeft aan dat er sterke koopmuren worden opgebouwd, wat een aankomende vraag naar verschillende altcoins suggereert.

Analyse van marktbewegingen op sociale media

In een bericht op X (voorheen bekend als Twitter), deelde Ju een analyse gericht op de verschillen tussen koop- en verkooporders voor altcoins over het afgelopen jaar. Hij benadrukte dat cryptocurrencies zoals Solana (SOL), Cosmos (ATOM), Polygon (MATIC) en Cardano (ADA) het meest lijken te profiteren van deze groeiende interesse.

Deze munten ondervinden sterke koopsteun en zouden als gevolg daarvan prijsstijgingen kunnen zien.

ki young ju crypto whales altcoins
Bron: X.

Uitdagingen voor enkele altcoins

Aan de andere kant ervaren sommige tokens, zoals XRP, Chainlink (LINK) en Binance Coin (BNB), niet hetzelfde niveau van koopinteresse. Dit kan betekenen dat deze tokens in de toekomst mogelijk minder van een impuls zullen zien.

Marktanalyses en voorspellingen

Crypto-analist Jamie Coutts heeft de ‘Top 200 Equal Weight Index’ aangehaald, die de prestaties van de top 200 altcoins meet in vergelijking met Bitcoin (BTC). Een recente daling in deze index kan erop wijzen dat de altcoin-markt een laagtepunt heeft bereikt, wat mogelijk het podium klaarzet voor een rally.

Daarnaast merkte de bekende crypto-trader “Mags” op dat de altcoin-markt zich momenteel in een fase van heraccumulatie bevindt. Volgens Mags zijn altcoins gemiddeld slechts 58% gestegen sinds ze uit een lange periode van stabiele prijzen zijn gekomen, wat suggereert dat een kleine terugval nu kan leiden tot verdere winsten.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Grote investeerders anticiperen op een altcoin stijging, volgens Ki Young Ju appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!