In een samenwerking tussen OKX Ventures en de Aptos Foundation is vandaag een nieuw investeringsfonds aangekondigd dat gericht is op het bevorderen van de ontwikkeling binnen het Aptos-ecosysteem.

Dit gezamenlijke initiatief, ontvangen via een persbericht door Coinliners.nl, markeert een belangrijke stap in de ondersteuning van Web3 en blockchain-innovatie met een nieuw fonds van tien miljoen dollar.

Accelerator voor innovatie

Het fonds zal de basis vormen voor een acceleratorprogramma, ontworpen om de groei van belangrijke projecten binnen het Aptos-blockchainnetwerk te stimuleren. Deze projecten richten zich op diverse sectoren zoals infrastructuur, DeFi-protocollen, real-world assets en GameFi.

Het programma, dat in samenwerking met Ankaa wordt uitgevoerd, biedt geselecteerde projecten niet alleen financiering, maar ook toegang tot een breed netwerk van experts en strategische begeleiding.

okx aptos
Bron: OKX op X.

Selectie en steun van innovatieve projecten

Een panel bestaande uit leden van de Aptos Foundation, OKX Ventures en Ankaa zal in september beginnen met het selecteren van projecten voor de eerste groep deelnemers aan het acceleratorprogramma. Ankaa neemt hierbij de leidende rol op zich in de dagelijkse operaties en de eerste investeringen.

Verdiepende samenwerking

De inspanningen van OKX Ventures, die al meer dan 300 projecten wereldwijd hebben ondersteund, worden door deze samenwerking verder verdiept.

Met de nieuwe focus op het Aptos-ecosysteem, een schaalbare Layer 1 Proof-of-Stake (PoS) blockchain die bekend staat om zijn veilige en efficiënte transactieverwerking met de Move programmeertaal, beoogt het fonds essentiële innovaties en langdurige waardecreatie in de Web3-sector.

Uitgelichte commentaren

Jeff Ren van OKX Ventures benadrukt het potentieel van Aptos, vooral door het gebruik van Move voor het ontwikkelen van betrouwbare smart contracts. Bashar Lazaar van de Aptos Foundation prijst de uitgebreide expertise van OKX Ventures en de impact die deze kan hebben op het Aptos-ecosysteem.

Toekomstige ambities

Volgens Mo Shaikh, CEO van Aptos Labs, zal deze gezamenlijke onderneming essentieel zijn voor het realiseren van complexe use cases en het aantrekken van Web2-ontwikkelaars naar het Web3-domein.

Inschrijvingen voor het Ankaa-accelerator programma zullen starten in augustus, wat veelbelovende projecten en ontwikkelaars de kans geeft om deel uit te maken van deze spannende nieuwe golf van blockchain-innovatie.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post OKX Ventures en Aptos Foundation starten $10 miljoen fonds voor blockchain innovatie appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!