Volgens een recente analyse van een gerenommeerde cryptocurrency-handelaar staat de native cryptocurrency van de XRP Ledger (XRPL) op de rand van een bullish uitbraak.

Cryptocurrency-analist Ali Martinez vertelt zijn 68.700 volgers op X (voorheen Twitter) dat XRP $0,90 moet doorbreken, wat een flinke opwaartse beweging op gang kan brengen. Hij beschrijft het als volgt:

“XRP consolideert zich al zes jaar binnen een symmetrische driehoek! Er zou een bullish uitbraak kunnen optreden als XRP de $0,90 overtreft.”

XRP is op het moment van schrijven $0,587 waard, een daling van 10% in de afgelopen 24 uur, maar nog steeds een stijging van 22% in de afgelopen 30 dagen.

Vervolgens richt de analist zijn pijlen op blockchain-orakel Chainlink (LINK). De analist wendt zich tot een technisch analysehulpmiddel dat wordt gebruikt om potentiële trendomkeringen in de cryptocurrency-markt te voorspellen. Bij het analyseren van LINK’s TD Sequential zegt Martinez dat het blockchain-orakel binnenkort een opmars zal maken. Hij geeft het als volgt aan:

“De TD Sequential presenteert een koopsignaal op de 4-uur-grafiek van Chainlink, anticiperend op een herstel voor LINK!”

Het bericht XRP op de rand van een bullish uitbraak, aldus analist verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!