Willy Woo heeft onlangs een opvallende uitspraak gedaan over de toekomstige waarde van Bitcoin (BTC). Volgens Woo zou Bitcoin kunnen stijgen tot wel $700.000 dollar per munt.

Deze voorspelling is gebaseerd op de totale waarde van wereldwijde bezittingen, geschat op ongeveer $500 biljoen, en de mogelijkheid dat Bitcoin 3% van deze waarde zou kunnen vertegenwoordigen.

De basis van de voorspelling

Woo’s redenering begint bij de aanbevelingen van grote vermogensbeheerders, zoals Fidelity en BlackRock, die een allocatie van 1% tot 3% in Bitcoin aanbevelen. Dit, volgens Woo, is een realistische schatting die de basis vormt voor zijn voorspelde prijs van $700.000 per munt.

Hij illustreert verder dat de huidige wereldwijde adoptie van Bitcoin op 4,7% staat, maar voor zijn voorspelde waarde moet dit stijgen naar tussen de 16% en 50%.

willy woo bitcoin s curve
Bron: Willy Woo op X.

De rol van adoptie s-curves

Een belangrijk aspect in Woo’s analyse is het gebruik van de ‘adoptie s-curve’. Deze curve wordt vaak gebruikt om de adoptiesnelheid van doorbraaktechnologieën te volgen, zoals eerder gezien bij het internet.

Woo stelt dat de adoptie van Bitcoin mogelijk een vergelijkbaar traject zal volgen, wat een snelle stijging van de waarde zou kunnen betekenen zodra een bepaalde adoptiedrempel is bereikt.

Blik op de toekomst en verdere investeringen

Woo kijkt ook voorbij de mogelijke $700.000 grens. Hij suggereert dat als Bitcoin’s marktwaarde alle traditionele valuta’s overtreft, investeerders niet langer zullen focussen op de absolute prijs van Bitcoin. In plaats daarvan zullen ze zoeken naar investeringen die beter presteren dan Bitcoin zelf.

Hij verwijst naar bedrijven die hun winst in Bitcoin opslaan als voorbeelden van potentieel succesvolle investeringen in deze nieuwe economische omgeving.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Willy Woo’s ziet Bitcoin stijgen tot potentieel $700.000 per munt appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!