De cryptomarkt heeft het zwaar in de afgelopen dagen en Floki is daarin geen uitzondering. De memecoin daalde met maar liefst 40% in een periode van twee weken, en lijkt daarmee aangekomen bij een belangrijk prijslevel. Laten we naar de grafieken kijken.

Banner Floki 1

Hoe staat Floki ervoor?

Om een goed beeld te krijgen van de koers, gaan we eerst kijken naar de dagelijkse grafiek van Floki. Hier staat elke candle voor 24 uur, zodat we een goed beeld krijgen van de koersveranderingen in de afgelopen dagen. Zoals je kan zien zijn die niet bepaald ‘groen’ geweest.

Floki is al twee weken lang met een daling bezig, maar is hierdoor eindelijk bij een belangrijk prijslevel aangekomen. Ik heb het dan over de rode zone rond een koers van 0,000125 dollar. Dit is een plek waaruit de munt al eerder omhoog kon veren.

Als je naar links kijkt, zie je dat de munt de eerste keer een giga stijging maakte. De munt kon toen stijgen met maar liefst 175% vanuit deze zone. Helaas was de reactie op de zone daarna maar 66%, want dit betekent dat de munt op de lange termijn lagere hoogtepunten maakt.

Dit betekent niet dat Floki geen reactie meer zou geven op de zone, maar het zal wellicht niet meer met tweederde van zijn waarde omhoog gaan. Daarnaast kan de munt ook gewoon verder dalen. Als dat gebeurt – en de munt zijn rode zone als ondersteuning verliest – dan kan Floki nog meer in waarde dalen.

De koers op de korte termijn

Om dit beter te analyseren, gaan we ook een blik werpen op de 1-uurs grafiek. Hier staat elke candle voor 60 minuten, zodat we een gedetailleerder beeld krijgen van de koers op de korte termijn. Hier zien we goed dat de munt nog steeds een een lange neerwaartse trend verkeert.

We moeten daarom gaan kijken naar punten die ervoor kunnen zorgen dat de munt weer terug omhoog kan stijgen, vooral nu de munt op deze rode zone terecht is gekomen. Hierboven zien we daarom een lijntje staan bij een koers van 0,000145 dollar. Dit is de plek van het vorige hoogtepunt.

Als de munt hier voorbij komt, betekent dit dat de neerwaartse trend gebroken wordt. Als dit vervolgens wordt opgevolgd door een hoger laagtepunt, kunnen we pas weer positiever worden over de koersverwachting. Tot die tijd is het oppassen geblazen en moeten we deze zone strak in de gaten houden.

Een break van de zone aan de onderkant zorgt voor een zeer negatief scenario, en we kunnen pas weer echt positief worden als de munt voorbij de groene lijn beweegt. Het is dus even afwachten wat de munt vanuit hier gaat doen.

The post Analyse: Floki zakt 40% in twee weken, hoe verder? appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!