crypto analist

De cryptomarkt verkeert momenteel in een aanzienlijke neerwaartse trend. De negatieve stemming lijkt te zijn gekoppeld aan het uitblijven van renteverlagingen in de Verenigde Staten. Volgens crypto-analist CrediBULL Crypto biedt deze situatie echter ook kansen. In een recente post op X belichtte hij drie cryptoprojecten en deelde hij zijn koersverwachtingen.

Ethereum

CrediBULL Crypto voorspelt dat de koers van Ethereum (ETH) binnenkort nog verder kan dalen. Ondanks zijn bearish voorspellingen op korte termijn blijft hij op de lange termijn optimistisch over Ethereum.

Hij hoopt dat Ethereum nieuwe dieptepunten bereikt zodat hij opnieuw kan inkopen. Eerdere voorspellingen van de analist suggereren een stijging naar $20.000 in deze marktcyclus.

Pepe

De analist heeft ook hoge verwachtingen voor Pepe (PEPE). Ondanks de neerwaartse trend in de bredere cryptomarkt houdt deze digitale munt goed stand. Hij voorspelt dat de memecoin binnen afzienbare tijd een nieuwe piek kan bereiken. CrediBULL baseert deze verwachting op de observatie dat de prijs van de memecoin sinds mei binnen een bepaald bereik blijft bewegen, nadat het toen een nieuwe all-time high (ATH) bereikte.

Volgens de analist zou PEPE kunnen stijgen tot $0.00001382. Mocht er echter een grotere neerwaartse beweging volgen, dan zou PEPE kunnen dalen tot $0.00000570.

XRP

Volgens CrediBULL bevindt XRP zich nog steeds in een range-bound omgeving, wat betekent dat de prijs binnen een bepaald bereik beweegt zonder significante doorbraken naar boven of beneden. De analist is momenteel niet van plan om XRP te kopen. Hij geeft aan pas geïnteresseerd te zijn in het bijkopen van XRP als de prijs daalt naar $0.50 of zelfs $0.39.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Het bericht Crypto analist doet prijsvoorspelling voor Ethereum, Pepe en XRP verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!