Volgens recente berichten maken functionarissen van het Witte Huis en leidinggevenden uit de crypto-industrie zich op voor een virtuele rondetafel op maandag, georganiseerd door de crypto-voorstander en afgevaardigde Ro Khanna.

Deze bijeenkomst lijkt een vervolg te zijn op de rondetafel van juli, een persoonlijke bijeenkomst over hetzelfde onderwerp. Aan de bijeenkomst in juli namen onder andere miljardair Mark Cuban en senator Kirsten Gillibrand uit New York deel.

Belangrijke deelnemers

Deze keer zullen enkele hooggeplaatste Witte Huis-functionarissen zoals de directeur van de Nationale Economische Raad, Lael Brainard, de plaatsvervangend stafchef van het Witte Huis, Bruce Reed, en de vertrekkende senior adviseur Anita Dunn de virtuele bijeenkomst bijwonen.

witte huis crypto ronde tafel gesprek
Bron: X.

Dunn, die onlangs als eerste van Biden’s hechte binnenkring haar vertrek uit de administratie aankondigde, zal in plaats daarvan het grootste pro-Harris super PAC adviseren, dat van plan is honderden miljoenen dollars uit te geven om Harris’s campagne te ondersteunen tot november.

Eerdere betrokkenheid en impact

Tijdens de bijeenkomst in juli was Dunn persoonlijk aanwezig en maakte indruk op de leiders uit de industrie door haar betrokkenheid. Sheila Warren, CEO van de Crypto Council for Innovation, merkte op dat het uitzonderlijk en indrukwekkend was hoe een regeringsfunctionaris van dat niveau zich meer dan een uur lang zo intensief kon engageren.

Focus van de discussie

De komende bijeenkomst zal zich richten op het huidige beleid rond digitale activa en hoe deze verbeterd kunnen worden in aanloop naar de volgende presidentiële termijn.

Kamala Harris, die naar verwachting zal worden aangekondigd als de volgende Democratische leider en kandidaat voor 2024, lijkt de cryptosector serieus te nemen en bereid deze te erkennen als een legitiem politiek vraagstuk.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Maandag virtuele bijeenkomst tussen Democratische leiders en crypto experts appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!