Bitvavo heeft bekendgemaakt dat het zijn aanbod in juli heeft uitgebreid met 11 nieuwe digitale activa. Deze uitbreiding brengt het totale aantal ondersteunde activa op het platform op 306.

Diversiteit in nieuwe aanwinsten

De nieuw toegevoegde activa omvatten een breed scala aan categorieën, waaronder memecoins, DeFi-tokens, governance-tokens en gaming-tokens.

Bitvavo blijft hiermee innoveren en biedt zijn gebruikers een breed en gevarieerd aanbod, wat aansluit bij de huidige trends en ontwikkelingen binnen de crypto-wereld.

Uitgelicht: Ponke Token

Een opvallende nieuwkomer in het assortiment van Bitvavo is Ponke (PONKE), een memecoin op het Solana (SOL) netwerk. Ponke is niet zomaar een memecoin; het vertegenwoordigt een humoristisch concept over een aap die zichzelf beschouwt als een ‘degeneratieve gokker met woedeproblemen’.

bitvavo 11 nieuwe coins
Bron: X.

Het project heeft niet alleen een actieve gemeenschap en krachtige marketing, maar draagt ook bij aan de veiligheid van het Solana-netwerk door het bedienen van een Solana Validator.

Andere opmerkelijke toevoegingen

Onder de nieuwe tokens bevinden zich ook ConstitutionDAO (PEOPLE), een gedecentraliseerde organisatie die geld inzamelde om een originele kopie van de Amerikaanse grondwet te kopen, en IQ (IQ), een token dat beheerd wordt door BrainDAO en gebruikt wordt in AI-gebaseerde applicaties zoals IQ GPT en IQ.wiki.

Andere toevoegingen omvatten Stargate Finance (STG), een protocol voor transacties over meerdere blockchains, en Orca (ORCA), een gedecentraliseerde exchange op Solana die eenvoudige financiële instrumenten biedt.

Voortdurende groei

Bitvavo benadrukt dat veel van de nieuwe assets zijn toegevoegd op verzoek van hun gemeenschap, wat de betrokkenheid en de responsiviteit van het platform ten opzichte van zijn gebruikers onderstreept.

Dit toont aan dat Bitvavo niet alleen focust op uitbreiding van hun aanbod, maar ook op het voldoen aan de specifieke behoeften en wensen van hun klanten.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt


Crypto icon

EUR
Euro


Je ontvangt


Crypto icon

Bitcoin

Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:

The post Bitvavo breidt uit: 11 nieuwe cryptomunten toegevoegd in juli appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!