In zijn nieuwste video legt Mitchell Weijerman uit dat de recente marktcrash voornamelijk veroorzaakt is door een combinatie van Japan’s beslissing om de rentetarieven te verhogen en grootschalige verkopen van cryptocurrency door marktmakers.

Deze ontwikkelingen hebben geleid tot wereldwijde economische paniek en significante dalingen in zowel de aandelen- als cryptomarkten.

Geopolitieke onzekerheid verhoogt marktvolatiliteit

Weijerman benadrukt ook de toegenomen geopolitieke spanningen, zoals de recente ontwikkelingen tussen Israël en Iran, die bijdragen aan de algehele marktonrust. Deze factoren zorgen voor een sfeer van onzekerheid waarin investeerders nerveus worden, wat resulteert in paniekverkopen.

Strategieën voor de slimme investeerder

Ondanks de turbulentie ziet Weijerman kansen voor investeerders die de markt goed begrijpen. Hij herinnert zijn kijkers eraan dat, in tijden van marktcrashes, het belangrijk is om koel te blijven en de kans te grijpen om waardevolle activa tegen lage prijzen aan te schaffen.

Hij deelt persoonlijke ervaringen van vorige marktcrashes waarin hij en andere ervaren investeerders succesvol activa hebben opgepikt die later in waarde stegen.

Lange termijn visie blijft positief

Hoewel de kortetermijnvooruitzichten onzeker zijn, benadrukt Weijerman zijn geloof in de langdurige opwaartse trend van de markt. Hij adviseert zijn publiek om een strategie van dollar-cost averaging toe te passen binnen een gediversifieerd investeringsportfolio, wat kan leiden tot grote rendementen op de lange termijn.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post ‘Dollar-cost averaging is cruciaal,’ zegt Mitchell Weijerman na crypto crash appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!