Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In de drukke wereld van memecoins is het zeldzaam om een ​​uitschieter te vinden. Maar Poodlana, een gloeiendhete Solana memecoin, is uitgegroeid tot een leider in luxe crypto die al een bedrag van $ 4,9 miljoen heeft opgehaald en een storm van hype en FOMO veroorzaakt. Poodlana, die de bijnaam ‘Hermès van crypto’ krijgt, brengt de exclusiviteit en allure van haute couture in Web3 en legt tegelijkertijd de glamour en elegantie vast van het door de wereld aanbeden en perfect verzorgde poedelras.

Met geruchten over een mogelijke Binance notering op het hoogtepunt, wordt Poodlana door velen getipt als op het punt om een ​​virale internationale sensatie te worden, en de hype heeft Poodlana gekatapulteerd van een veelbelovende nieuwe coin naar een waarschijnlijke leider van de volgende bull run.

Van dappere poedel tot potentiële Binance reus in 30 dagen?

Van een staande start is Poodlana van de nieuwe hond op de markt naar een bevestigde grote notering gegaan, mogelijk Binance, en dit alles voordat de presale zelfs maar is afgelopen. Dit heeft internationale interesse gewekt voor een verhaal dat in Azië begon, waarbij investeerders zich afvroegen: als Poodlana dit in slechts 30 dagen kan doen, wat kan het dan doen in een hele marktcyclus?

De presale van 30 dagen voor Poodlana loopt slechts tot 16 augustus, en met een DEX notering binnen een uur na de finishlijn, om 12 uur ’s middags UTC, staan ​​investeerders te springen om zoveel mogelijk POODL te bemachtigen met een flinke korting voordat het in de openbare schappen ligt.

Azië: Het geheime memecoin Mekka

Veel crypto enthousiastelingen gaan ervan uit dat het Westen de trends voor memecoins dicteert, figuren als Elon Musk hebben Doge beroemd gemaakt en Pepe is gebaseerd op een Amerikaans stripfiguur. Een weinig bekend feit onder zelfs de meest ervaren investeerders is echter dat Azië het epicentrum is van handel in memecoins.

Het bewijs wijst erop dat Korea dit jaar de memecoin golf leidt en waarschijnlijk een belangrijke drijvende kracht is achter de mogelijke Binance notering van Poodlana. De vaak over het hoofd geziene markt van het Verre Oosten biedt een schat aan kansen om in te springen op de nieuwste en populairste trend voordat het geheim wereldwijd bekend wordt en de prijzen echt gaan stijgen.

Poedels en mode: Het ultieme recept voor groei

Poodlana loopt, net als een vooraanstaand modehuis, voorop en anticipeert op verlangens voordat ze trends worden. De innovatieve mix van haute couture en poedels is een uiterst glamoureuze en vakkundig gerichte marketingzet die het onderscheidt van de memecoin bende, dus het is geen verrassing dat een Binance notering op de planning staat.

In Oost-Azië zijn poedels het trendy huisdier onder de rijken: ze zijn razend populair in Japan en domineren TikTok in Korea. En in combinatie met de onverzadigbare honger van de regio naar luxe mode, worden poedels beschouwd als het ultieme statussymbool.

De consumptie van luxe mode schiet omhoog in het Verre Oosten en overtreft de VS. Het bezitten van een dure handtas is daar meer dan praktisch: het is een prestigieus statussymbool en gezien de dubbele passie van de Aziatische markt voor luxe en memecoins, is het verrassend dat het zo lang heeft geduurd voordat een coin als Poodlana opkwam. Maar nu dat het geval is, kan de markt er geen genoeg van krijgen.

Terwijl cartoonhonden de ruimte voor memecoins domineerden, markeert Poodlana het begin van een nieuw tijdperk: poedels zijn in de mode en lijken de volgende wereldwijde memecoin sensatie te lanceren.

Een opwindende presale structuur met brede aantrekkingskracht

Het is niet alleen de Aziatische markt die de aandacht trekt bij de stijlvolle entree van Poodlana. Westerse beleggers in memecoins herkennen ook een gouden kans als ze er een zien, en de presale structuur van Poodlana is onmogelijk te negeren.

De prijs van POODL stijgt elke 72 uur, waardoor vroege beleggers direct winst zien en er een serieuze FOMO ontstaat. Bovendien wordt verwacht dat POODL, zonder lock-ups of vestingperioden, de stratosfeer in zal gaan zodra het zijn debuut op de exchange maakt.

Momenteel geprijsd op slechts $0,0458, met 17.69% winst voordat de presale is afgerond, biedt POODL je de kans om er vroeg bij te zijn – met een flinke korting – op een project dat mogelijk op Binance zou kunnen worden genoteerd en ’s werelds nieuwe nummer 1 dog coin zou kunnen worden.

Is POODL de volgende grote memecoin?

Poodlana combineert op stijlvolle wijze enkele van de meest opwindende trends in de crypto- en digitale wereld. Hoewel het een bekend pad volgt voor andere op Azië gerichte performers, suggereert de overweldigende FOMO rond POODL dat het zelfs de best presterende Solana memecoins zou kunnen overstijgen. Zou het zelfs de volgende Dogecoin kunnen zijn? Poodlana wil het eigenlijk vervangen.

De presale is al begonnen, maar slimme investeerders moeten snel handelen: je hebt slechts 8 dagen om je gegarandeerde 17.69% winsten vast te leggen, en je afgeprijsde blootstelling aan de populairste coin, nog vóór de mogelijke Binance inauguratie.

Om nu wat POODL te bemachtingen, bezoek je de website van Poodlana.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Poodlana gaat viraal nu geruchten over Binance notering toenemen verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!