Ubisoft, bekend van populaire games zoals Assassin’s Creed en Just Dance, heeft aangekondigd dat het zijn nieuwste project in de wereld van crypto gaming zal lanceren op het Ethereum (ETH) layer-2 scaling netwerk, Arbitrum.

Het project, getiteld “Captain Laserhawk: The G.A.M.E.”, vindt plaats in hetzelfde universum als de Netflix animatieserie “Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix”, die losjes is gebaseerd op de game Far Cry 3: Blood Dragon uit 2013.

Unieke samensmelting van klassieke franchises

De game zal personages bevatten uit Ubisoft’s andere bekende franchises, waaronder Assassin’s Creed, Rayman en Beyond Good & Evil. Hoewel de precieze vorm van het spel nog steeds onduidelijk is, wordt het omschreven als een “transmediale ervaring”, waarbij het verhaal zich ontvouwt via innovatief Web3-bestuur.

ubisoft arbitrum blockchain game captain laserhawk
Bron: X.

Dit geeft de spelers de kans om het spelverhaal actief te beïnvloeden en deel te nemen aan belangrijke besluitvormingsmomenten.

Spelervaring en community betrokkenheid

De eerste fase van dit ambitieuze project zal gebruik maken van de technologie van het Arbitrum netwerk om een naadloze en schaalbare ervaring te bieden. De teaser trailer toont geen gameplay, maar eerder een cinematische sfeer die lijkt op die van de Netflix-show.

Dit project beoogt spelers de mogelijkheid te bieden om via verschillende kanalen binnen en buiten het Ubisoft ecosysteem vooruitgang te boeken.

Samenwerking met de Arbitrum Foundation en Sequence

De ontwikkeling van het spel is een samenwerking tussen Ubisoft, de Arbitrum Foundation en Sequence, de cryptogame-ontwikkelingssuite van Horizon.

Nicolas Pouard, VP van Ubisoft Labs, benadrukt dat de mogelijkheden op Arbitrum ontwikkelaars en spelers in staat stellen om samen het verhaal, de gameplay en de nevenactiviteiten vorm te geven.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Ubisoft lanceert nieuwe blockchain game ‘Captain Laserhawk’ op Arbitrum netwerk appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!