VeChain, VET

VeChain (VET) heeft via hun officiële social media-kanalen een nieuwe strategische samenwerking aangekondigd met het Crypto Carbon Ratings Institute (CCRI). Deze samenwerking is bedoeld om het VET blockchain-netwerk duurzamer te maken, in lijn met de Markets in Crypto-Assets (MiCa) regelgeving in Europa.

De MiCa-regelgeving stelt strenge duurzaamheidsnormen waaraan digitale valuta’s moeten voldoen, en vereist dat blockchainprojecten hun impact op het milieu rapporteren. De Europese Unie (EU) heeft namelijk bezorgdheid geuit over de klimaatimpact van cryptocurrencies, met name door het hoge energieverbruik van miners.

Door samen te werken met CCRI wil VeChain haar positie in de Europese markt versterken, wat cruciaal is voor een langdurige stijging van de VET-koers.

Naast deze samenwerking heeft VeChain ook nieuwe partnerships aangekondigd met SupplyME en de UFC, die beide de VET-technologie willen integreren. Deze ontwikkelingen kunnen de waarde van VeChain verder ondersteunen.

VeChain versterkt duurzaamheidsstrategie

VeChain (VET) kan de expertise van het Crypto Carbon Ratings Institute (CCRI) uitstekend benutten om de rapportage over de uitstoot van hun netwerk te verbeteren. Dit stelt het team achter de populaire altcoin in staat om hun emissies beter te begrijpen, te reguleren en zelfs te verminderen. Het voldoen aan de MiCa-eisen in de EU is essentieel voor verdere adoptie en integratie in de Europese markt.

VeChain heeft al lange tijd duurzaamheid hoog in het vaandel staan, en deze samenwerking kan de acceptatie van VET in Europa aanzienlijk vergroten. Door te voldoen aan strenge duurzaamheidsnormen positioneert VeChain zich sterker voor toekomstige groei in de regio.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht VeChain of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Het bericht VeChain sluit strategisch partnerschap met CCRI voor duurzame toekomst verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!