De populaire memecoin PEPE heeft weer een bijzonder herstel laten zien na een recente daling. Terwijl sommige grote spelers winst namen, zagen anderen juist een kans om in te stappen. Wat zegt dit over de toekomst van PEPE en de bredere memecoin-markt?

Banner Pepe 1

Grote spelers nemen winst

Vorige week zagen we een flinke daling in de cryptomarkt. Bitcoin zakte van $59.000 naar $49.000, en Ethereum daalde zelfs 24%. PEPE, een van de bekendste memecoins, verloor meer dan 28% van zijn waarde.

Deze daling zorgde ervoor dat sommige grote beleggers besloten hun winst te pakken. Een whale verkocht sinds 1 augustus maar liefst 795,92 miljard PEPE-munten. Deze belegger maakte hiermee een winst van zo’n $5,06 miljoen, een rendement van 230%.

Andere whales zien juist kansen

Maar niet iedereen besloot te verkopen. Een andere whale, bekend onder de naam “cookislandstrust.eth”, kocht juist bij tijdens de dip. Deze belegger kocht in totaal 420 miljard PEPE-munten voor ongeveer $3,13 miljoen.

Deze aankoop lijkt nu al winstgevend. Op het moment van schrijven staat deze investering al $170.000 in de plus, een stijging van 5,43%.

PEPE herstelt zich

Na de recente daling heeft PEPE een indrukwekkend herstel laten zien. De prijs steeg met 10% en de munt handelt nu rond de €,00000742. Dit is een stijging van 4,22% in de laatste 7 dagen.

Wat zeggen de experts?

Sommige analisten zijn positief over de toekomst van PEPE. Een handelaar met de naam Trade4ddict merkt op dat PEPE zich goed houdt in vergelijking met andere altcoins. Hij ziet tekenen dat de munt sterker wordt en mogelijk klaar is voor een nieuwe stijging.

Een andere marktkenner suggereert zelfs dat PEPE de leiding zou kunnen nemen in een nieuwe “meme-seizoen”. Hij wijst op het sterke herstel van de munt na het doorbreken van belangrijke steunniveaus.

Wat betekent dit voor de toekomst?

Het recente herstel van PEPE en de activiteit van whales laten zien dat er nog steeds veel interesse is in memecoins. De acties van whales kunnen een goede indicator zijn voor toekomstige prijsbewegingen, maar ze zijn geen garantie voor succes.

De komende weken zullen uitwijzen of PEPE inderdaad een nieuwe rally kan inzetten, of dat de recente prijsstijging slechts tijdelijk is.

The post PEPE-munt stijgt 10%: Whales kopen de dip, maar wat betekent dit? appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!