XRP beweegt nog steeds boven een belangrijk prijslevel van 0,56 dollar. Bijna elke keer als de koers hier aankomt, verandert de munt van richting. Op dit moment komt de koers vanuit de bovenkant, dus het zou niet raar zijn als de munt vanuit hier omhoog kaatst. Laten we naar de grafieken kijken.

Banner Ripple 1

Hoe staat XRP ervoor?

We beginnen deze analyse met een blik op de dagelijkse grafiek. Op die manier worden de belangrijkste prijslevels duidelijk die nodig zijn om de koers te analyseren. Hieronder zien we de rode zone van ongeveer 0,42 dollar en de grijze zone (het belangrijkste prijslevel) rond 0,56 dollar.

De rode zone is belangrijk geweest om niet verder te zakken dan een koers van 0,42 dollar. XRP had hier al twee keer ondersteuning gevonden, voordat de munt zijn allerlaatste zetje kreeg. Hierdoor kon de koers verder stijgen naar het volgende level: de zone van 0,56 dollar.

De rode zone zal binnenkort hopelijk niet meer nodig zijn, aangezien de munt hier nu ver boven beweegt. Maar de grijze zone daarentegen is nu heel erg belangrijk. Ripple is hier laatst boven gestegen en deze plek zorgt nu voor ondersteuning om niet verder te zakken dan 0,56 dollar.

Als de munt zich hier sterk houdt, kan de munt verder omhoog. Daarvoor is het belangrijk dat de munt niet meer onder zijn vorige laagtepunt komt. Want zoals je kan zien, valt deze ook precies samen met de onderkant van de grijze zone.

Test op onderkant zone

Om dat beter te analyseren, gaan we ook kijken naar de 4-uurs grafiek. Hier staat elke candle voor 4 uur, waardoor we de koers in meer detail kunnen zien. Zo is de trend, en de test op de onderkant van deze zone ook veel beter te zien.

Alleen beweegt de munt op dit tijdsframe wel voorzichtig weer met lagere hoogtes en lagere laagtes. Dit is in feite een neerwaartse trend, maar aangezien de munt nu op een sterke support zit, kan dit misschien omslaan. Dit zou zeer bevorderlijk zijn voor de prijs en wellicht een verdere stijging betekenen richting zijn vorige hoogtepunt.

Als dit scenario zich dus uitspeelt, kunnen we binnenkort weer een koers zien van 0,64 dollar. En met een beetje gelukt, komt de koers zelfs nog een stukje verder dan dat. Zoals benoemd moet de munt daarvoor wel boven 0,56 dollar blijven om de zone te behouden en de neerwaartse trend op de korte termijn te breken. Blijf deze levels daarom goed in de gaten houden.

The post Analyse: kan Ripple binnenkort weer naar 0,64 dollar? appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!