Shiba Inu is nog maar 30% waard vergeleken met zijn koers van maart, en munt zit sindsdien in een neerwaartse trend. Kan dit binnenkort omslaan, of gaan we een verdere daling zien? Laten we naar de grafieken kijken.

Het grote plaatje van SHIB

Om een goed beeld te krijgen van de trend van SHIB, gaan we eerst kijken naar de wekelijkse grafiek .Hier staat elke candle voor 7 dagen, waardoor we ver terug kunnen kijken in de koers. Dit is ook nodig om de belangrijkste prijslevels eruit te halen, en daar is er nu ééntje van.

In de afbeelding hierboven zien we dit prijslevel, weergegeven als rode zone. Shiba Inu is tot nu toe bijna elke keer van koers veranderd als de munt hier aankwam, en de laatste keer gebeurde dat vanuit de onderkant. Sindsdien is de munt verder gegaan met de daling.

De munt verliest al langere tijd waarde sinds de trend is veranderd. Zoals je kan zien aan de blauwe lijntjes, bewoog SHIB eerst langzaam in een opwaartse trend met hogere hoogtes en hogere laagtes, maar sinds de munt een koers van 0,000045 dollar heeft aangetikt, is dit omgeslagen.

Er was vervolgens hoop dat de munt het tij kon keren op de rode zone, maar daar bleken niet genoeg kopers te zijn om de prijs verder omhoog te duwen. En toen de munt hieronder zakte – om vervolgens een poging te doen om te herstellen – waren er juist te veel verkopers rond dit level.

Hoe verder?

Het resultaat is een verdere daling naar beneden met lagere laagtes en lagere hoogtes. Om dit beter te analyseren gaan we ook even kijken naar de dagelijkse grafiek. Hier staat elke candle voor 24 uur. Zo kunnen we een beetje inzoomen op de afgelopen prijsactie.

Om dit te veranderen, zou de munt weer een hoger hoogtepunt of een hoger laagtepunt moeten maken. Het zou daarbij al helemaal mooi zijn als de munt weer boven de rode zone uitkomt, aangezien dat een verdere beweging omhoog kan veroorzaken.

Tot die tijd ziet de munt er niet heel goed uit. SHIB zit in niemandsland en lijkt ook geen duidelijke prijslevels te hebben waar de munt op kan rusten. Om weer positiever naar deze munt te kijken, zou de koers dus eerst signalen moeten geven dat we weer verder omhoog kunnen, maar zelfs als dat lukt kan de rode zone nu voor weerstand zorgen. Houd deze trend en de prijszone daarom goed in de gaten.

The post Analyse: gaat Shiba Inu deze week een verdere daling zien? appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!