De Nederlandse cryptobeurs Bitvavo heeft recent de cryptomunt blast (BLAST) toegevoegd aan haar platform. BLAST is een relatief nieuwe cryptocurrency die onderdeel is van het Ethereum-ecosysteem. Binnen een week tijd is de waarde van BLAST met 30 procent gestegen. Dat heeft de crypto vooral te danken aan de toenemende vraag op platforms, zoals die van Bitvavo.

BLAST cryptoprijs schiet door het dak

De huidige waarde van BLAST bedraagt $0,01115, met een marktkapitalisatie van ruim $210 miljoen. Voorgaand aan de notering op Bitvavo, een van de grootste crypto-exchanges in Nederland, steeg de munt met 30%. De listing heeft de munt toegankelijker gemaakt voor Nederlandse en Europese investeerders. Dat zou nog verder kunnen bijdragen aan een opwaarts momentum.

“Nieuwe listing: Blast op Bitvavo. Je kunt $BLAST nu vinden op ons platform”, schrijft de cryptobeurs in een post op X (voorheen Twitter).

BLAST heeft een maximaal aanbod van 100 miljard munten, waarvan bijna 19 miljard momenteel in omloop zijn. Daarmee bevindt de munt zich nog in zijn beginfase, wat de koers volatiel kan maken.

De munt kende in juni 2024 zijn hoogste waarde ooit, maar bevindt zich momenteel in een herstelfase na een recente dip. Toendertijd stond de crypto zo’n 2,5 keer hoger dan op het moment van schrijven.

Toekomst voor de nieuwe crypto op Bitvavo

Het is duidelijk dat de toevoeging van BLAST op Bitvavo nieuwe investeerders aantrekt, wat de markt voor deze specifieke cryptocurrency aanzienlijkt heeft verruimd. Met de toenemende adoptie van cryptomunten zoals BLAST, blijven platforms zoals Bitvavo hun aanbod uitbreiden om aan de groeiende vraag te voldoen. Wat dit voor de toekomst van blast betekent is nog maar de vraag.

BLAST is naast Bitvavo ook te verhandelen op andere grote cryptobeurzen zoals Bybit en Coinbase. Dat vergroot de liquiditeit en toegankelijkheid verder. Deze factoren maken BLAST een interessante keuze voor cryptohandelaren. De markt kijkt met belangstelling naar de verdere ontwikkeling van BLAST, vooral nu het momentum achter de munt blijft groeien.

Het bericht Nederlandse cryptobeurs Bitvavo list blast (BLAST), steeg 30% afgelopen week verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!