Champions league

Crypto.com is het eerste cryptocurrency-platform dat een exclusief partnerschap heeft afgesloten met de UEFA Champions League.

Deze meerjarige samenwerking, dat op 14 augustus werd aangekondigd, maakt van crypto-exchange een officiële wereldwijde sponsor van de UEFA Champions League.

Volgens Steven Kalifowitz, chief market officer van Crypto.com, is deze samenwerking met een van de populairste sportcompetities ter wereld een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf. Hij verklaarde:

“Door ons merk te verbinden met sportfans over de hele wereld, hebben we onze gebruikersbasis effectief laten groeien tot meer dan 100 miljoen, in lijn met onze missie om cryptocurrency in elke wallet te brengen.”

Crypto naar de mainstream

Grote sportevenementen kunnen miljoenen nieuwe mainstream-gebruikers bewust maken van cryptocurrencies, wat nieuw kapitaal in de cryptomarkt kan brengen. Het aantrekken van deze gebruikers kan de koersen van cryptocurrencies in de toekomst aanzienlijk doen stijgen.

Mainstream adoptie is cruciaal voor het laten stijgen van de Bitcoin-koers. De populaire Bitcoin-analist Willy Woo stelt dat de Bitcoin-prijs een “uiteindelijke waarde” van $700.000 zou kunnen bereiken als de adoptiecurve de drempel van 16% overschrijdt.

Het duurde meer dan 15 jaar voordat Bitcoin door 4,7% van de wereldbevolking werd geadopteerd. Hoewel dat lang lijkt, verloopt adoptie vaak niet geleidelijk. De eerste paar procenten duren het langst, maar daarna kan de adoptiegraad snel toenemen.

Adoptie curve BTC vs Internet

Toch zou het adoptietempo van Bitcoin kunnen versnellen als het dezelfde weg volgt als de adoptie van het internet, dat na de eerste 15 jaar een significante groeispurt doormaakte.

Ontvang €50 bonus en maak kans op een VIP Trackside Experience bij de Nederlandse Grand Prix!

Wil je de cryptowereld betreden en misschien XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een exclusieve deal tussen Newsbit en OKX krijgen onze lezers een geweldige aanbieding.

Maak een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 50 euro helemaal gratis. Bovendien krijg je een gratis McLaren cap (t.w.v. €30+) thuisbezorgd!

En dat is nog niet alles – je maakt ook kans om fantastische prijzen te winnen, zoals een VIP Trackside Experience bij de Nederlandse Grand Prix!* Meld je nu aan!

Let op: voorwaarden zijn van toepassing op deze actie.

Het bericht Crypto.com wordt officiële partner van de UEFA Champions League verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!