Arthur Hayes, mede-oprichter van de bekende crypto-beurs BitMEX, heeft een opvallende voorspelling gedaan. Volgens hem staat de crypto-wereld aan de vooravond van een nieuw altseason. Maar wanneer begint het en wat kunnen we verwachten?

Banner Default 6 (Favoriete crypto's)

De sleutel ligt bij Bitcoin en Ethereum

Hayes stelt dat de start van het altseason afhangt van twee grote spelers: Bitcoin en Ethereum. Hij ziet dat deze crypto’s momenteel consistent worden opgekocht, vooral dankzij de nieuwe ETF’s in de Verenigde Staten.

Maar wanneer barst de bom? Volgens Hayes moet Bitcoin eerst door de $70.000 breken en Ethereum boven de $4.000 uitkomen. Pas dan zal het feest voor de altcoins echt losbarsten.

Solana: “The dark horse”?

Interessant genoeg noemt Hayes ook Solana als een coin om in de gaten te houden. Hij verwacht dat Solana de $250 kan aantikken. Toch denkt hij dat de impact hiervan op de bredere markt beperkt zal blijven, simpelweg omdat Solana’s marktwaarde kleiner is dan die van Bitcoin en Ethereum.

Wat drijft deze verwachtingen?

Hayes’ optimisme komt voort uit de verwachting dat er meer dollars in omloop zullen komen. Dit zou kunnen leiden tot een rally van Bitcoin en Ethereum richting het einde van het jaar, wat op zijn beurt de weg vrijmaakt voor andere crypto’s.

Andere stemmen in de crypto-community

Hayes staat niet alleen in zijn verwachtingen. Andere analisten zien ook tekenen van een naderend altcoin-seizoen:

  1. ‘Crypto Rover’ merkt op dat steeds meer crypto’s met echte toepassingen in waarde stijgen.
  2. Ali Martinez heeft zijn oog laten vallen op Polygon (MATIC). Hij denkt dat deze coin “gezichten kan doen smelten” tijdens het altcoin-seizoen, wat duidt op een mogelijke explosieve groei.

Conclusie

Of het altcoin-seizoen inderdaad zo spectaculair wordt als Hayes voorspelt, valt nog te bezien. Maar één ding is zeker: de crypto-community houdt de prijzen van Bitcoin en Ethereum scherp in de gaten. Want als zij door de genoemde grenzen breken, kan dat het startschot zijn voor een nieuwe fase in de crypto-markt.

The post Crypto-expert Arthur Hayes deelt wanneer we een nieuw altseason kunnen verwachten appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!