OKX heeft een nieuwe video uitgebracht in het kader van hun ‘my fabric’-campagne. De video, met Formule 1-coureur Lando Norris in de hoofdrol, belicht zijn eerste overwinning voor het team tijdens de Grand Prix van Miami eerder dit jaar.

Lando Norris: van droom tot werkelijkheid

In de video deelt Norris zijn persoonlijke reis naar de top van de autosportwereld. Hij beschrijft zijn emoties en de belangrijke momenten die leidden tot zijn eerste zege voor McLaren. “Mijn emoties bij het halen van de finish in Miami waren een mix van zoveel gedachten, blijdschap, opluchting,” vertelt Norris.

De campagne benadrukt hoe doorzettingsvermogen, vastberadenheid en persoonlijke groei de ‘fabric’ van zijn identiteit hebben gevormd.

Een universeel verhaal van doorzettingsvermogen

Haider Rafique, Chief Marketing Officer van OKX, legt uit dat de ‘my fabric’-campagne het verhaal vertelt van individuele triomfen en tegenslagen, en hoe deze ervaringen verweven zijn met iemands karakter.

“Lando’s voortdurende streven om de beste te zijn en zichzelf constant te verbeteren is een voorbeeld van dit universele pad,” aldus Rafique in een persbericht aan Coinliners.nl.

Uitbreiding van de samenwerking met McLaren Racing

Sinds de aankondiging van hun meerjarige partnerschap in mei 2022, hebben OKX en McLaren Racing hun samenwerking verder uitgebreid.

In 2024 zal het logo van OKX prominent aanwezig zijn op de zijpanelen van de McLaren F1-auto’s tijdens 20 races in het seizoen.

Speciale aanbieding voor Nederlandse fans

Om de recente lancering in Nederland te vieren, biedt OKX een speciale promotie aan in de aanloop naar de Nederlandse Grand Prix. Fans die de OKX-app downloaden, €10 storten, krijgen een exclusieve OKX x McLaren Racing-pet.

Deze aanbieding is geldig van 13 tot en met 28 augustus, een mooie kans voor racefans om dichter bij hun favoriete team te komen.

99701852
Bonus Code

OKX is onlangs officieel in Nederland gelanceerd. Meld je aan en ontvang voor 20,- euro aan Bitcoin.

The post OKX onthult nieuwe ‘my fabric’-video met F1-ster Lando Norris appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!