Nasdaq ISE (International Securities Exchange) heeft voorstellen ingetrokken om opties op Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) exchange-traded funds (ETFs) te noteren en te verhandelen.

Deze stap is bevestigd door documenten ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De voorstellen zijn op dinsdag teruggetrokken nadat er geen reacties waren binnengekomen op de publicatie in het Federal Register op 12 augustus 2024.

Andere beurzen volgen dezelfde route

In lijn met Nasdaq ISE hebben ook MIAX, MIAX Pearl en BOX Exchange hun voorstellen voor het noteren en verhandelen van opties op Bitcoin ETFs ingetrokken. Cboe heeft aanvankelijk zijn aanvraag ingetrokken, maar later weer ingediend, wat wijst op voortdurende betrokkenheid met de SEC over deze kwestie.

Bron: SEC.

NYSE American LLC heeft eveneens op donderdag zijn voorstel ingetrokken voor het noteren en verhandelen van opties op de Bitwise Bitcoin ETF en de Grayscale Bitcoin ETF.

Toekomstige ontwikkelingen en verwachtingen

Ondanks deze reeks intrekkingen, verwacht James Seyffart, analist bij Bloomberg Intelligence, dat zowel Nasdaq als NYSE hun voorstellen voor het noteren en verhandelen van opties op Bitcoin ETFs binnenkort opnieuw zullen indienen.

“Ik verwacht dat ze deze binnen enkele dagen of weken opnieuw zullen indienen, net zoals we van CBOE hebben gezien,” zei Seyffart in een bericht op X.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Nasdaq ISE trekt voorstellen voor crypto ETF-opties in na gebrek aan feedback appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!