Een bekende Solana (SOL) whale, die al sinds januari regelmatig tokens heeft verkocht, heeft bijna $2,8 miljoen aan SOL-tokens gestort op verschillende beurzen. Deze recente activiteit verhoogt het totaal verkochte bedrag van de investeerder dit jaar naar $84 miljoen.

Op 13 augustus detecteerde het blockchain data-analysebedrijf Lookonchain deze activiteit. Volgens het bedrijf heeft de walvis dit jaar minstens 594.000 SOL naar Coinbase, Binance en OKX overgebracht. De waarde van deze tokens bedraagt ongeveer $84 miljoen dollar, met de huidige SOL-prijs rond de $144,30 dollar.

Strategie van geleidelijke verkoop

Deze walvis verkoopt wekelijks tokens, waarbij de meest recente verkoop bestond uit een transactie van 20.000 SOL, ongeveer $2,8 miljoen waard. Dit patroon van verkopen wordt gezien als een strategie van dollar-cost averaging (DCA), waarbij tokens geleidelijk over tijd worden verkocht in plaats van in één grote transactie.

solana whale lookonchain
Bron: Lookonchain op X.

Deze methode is populair bij crypto-investeringen, vooral vanwege de moeilijkheid om de top of bodem van marktprijzen te voorspellen. Het maakt investeerders minder gevoelig voor emotionele beslissingen en richt zich op lange-termijn vooruitzichten.

Ether whale in grote verkoopgolf

Parallel aan de Solana walvis is er ook een grote activiteit waargenomen bij een Ethereum (ETH) whale. Gelinkt aan de initiële muntaanbieding (ICO) van Ethereum, heeft deze whale sinds 8 juli tokens verkocht. Op 12 augustus wees Lookonchain op een deposito van $13,2 miljoen in ETH naar OKX.

In totaal heeft deze crypto whale tokens ter waarde van $154 miljoen gestort op OKX, tegen een gemiddelde prijs van $3,176.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Solana whale verkoopt $84 miljoen aan tokens dit jaar appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!