Als we Bitcoin (BTC) veteraan Adam Back mogen geloven, bevindt Bitcoin zich nog altijd in de vroege fase van een bullmarkt. Deze fase zou zelfs nog een potentieel van 700% groei kunnen inhouden vanaf de huidige koerswaarden.

Adam Back is niet alleen een invloedrijke stem in de cryptogemeenschap; hij werd ook geciteerd door Satoshi Nakamoto in de originele Bitcoin whitepaper, wat zijn visies extra gewicht geeft.

Voorspellingen over de Bitcoin koers

Adam Back, CEO van Blockstream, sprak onlangs met Anna Tutova, CEO van Coinstelegram, waar hij zijn visie deelde over de toekomstige prijs van Bitcoin. “We zitten nog steeds in de vroege fase van de bullmarkt,” zegt Back.

Hij refereert aan voorspellingen van andere grote namen in de sector, zoals Arthur Hayes, oprichter van BitMEX, die een Bitcoin koers van $1 miljoen dollar tegen het einde van deze cyclus verwacht. Andere experts hebben het over een half miljoen dollar.

Waarom is Adam Back zo optimistisch?

De voornaamste reden voor Adam Back’s optimisme is het zogenaamde HODL-gedrag van investeerders—het vasthouden van Bitcoin voor lange termijn. Hij legt uit dat als er nieuw geld naar Bitcoin vloeit, de marktkapitalisatie toeneemt. Dit nieuwe geld hoeft echter niet gelijk te staan aan de toename van de marktkapitalisatie, aangezien de prijs aan de marges wordt bepaald. “Er zijn niet noodzakelijk veel Bitcoins beschikbaar op de beurzen, waardoor nieuwe aankopen de prijs kunnen opdrijven,” voegt hij toe.

Bovendien heeft Back positieve woorden over de rol van de Bitcoin spot ETFs. “Tot nu toe blijkt dat investeerders in de ETFs hun posities vasthouden, zelfs wanneer de koers daalt. Dit gedrag draagt bij aan een stabielere markt en ondersteunt de prijs van Bitcoin,” aldus Back. Hij verduidelijkt dat zelfs een injectie van $1 miljoen dollar de marktkapitalisatie aanzienlijk kan verhogen, afhankelijk van het type koper.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Adam Back: Bitcoin’s bullmarkt nog lang niet voorbij, potentie tot 700% stijging appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!