Een Bitcoin-wallet die ruim een decennium onaangeraakt bleef, heeft laatst voor opschudding gezorgd in de cryptowereld. De eigenaar van deze digitale portemonnee heeft na 10,8 jaar stilte eindelijk besloten zijn coins te verplaatsen. Het resultaat? Een astronomische winst die velen doet dromen van soortgelijke crypto-rijkdom.

Banner Bitcoin 1

Van duizenden naar miljoenen

In november 2013 kocht een anonieme investeerder 24 bitcoin voor een bescheiden bedrag van zo’n $10.915. Destijds was de waarde van één bitcoin slechts $438,83. Fast forward naar vandaag en diezelfde 24 bitcoin zijn nu maar liefst $1,46 miljoen waard.

Deze spectaculaire waardestijging betekent een rendement van 13.245% voor de gelukkige bezitter. Het is een verhaal dat de verbeelding van veel enthousiastelingen prikkelt en de potentie van langetermijninvesteringen in digitale valuta laat zien. Dit uiteraard wel in combinatie met een stuk geluk.

Mysterie rond de wallet

De plotselinge activiteit van deze lang slapende wallet roept verschillende vragen op. Was dit een bewuste strategie van een uiterst geduldige investeerder? Of gaat het hier om een geval van verloren en teruggevonden digitale keys?

Experts wijzen erop dat wallets die langer dan zeven jaar inactief zijn, vaak het resultaat zijn van verloren toegangsgegevens. Het is dus goed mogelijk dat deze bitcoin-schat per ongeluk uit het oog was verloren en nu weer is herontdekt.

Impact op de markt

Hoewel $1,46 miljoen een indrukwekkend bedrag is voor een individu, zal de verkoop van deze bitcoins waarschijnlijk weinig invloed hebben op de gehele cryptomarkt. In vergelijking met het totale handelsvolume van bitcoin is deze transactie slechts een druppel in de oceaan.

The post Deze slapende wallet maakte iemand in 10 jaar tijd Bitcoin-miljonair appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!