Bijna de hele cryptomarkt heeft een goeie dag vandaag, en PEPE is daarin geen uitzondering. De munt staat 13% in de plus, dus gaat het nu wel lukken om voorbij het belangrijke prijslevel van 0,000009 dollar te komen?

Banner Pepe 1

Hoe staat de munt ervoor?

De munt werd daar onlangs afgewezen, en om dit te analyseren gaan we eerst kijken naar de dagelijkse grafiek. Hier staat elke candle voor 24 uur, zodat we een goed beeld krijgen van dit belangrijke prijslevel en de trend van de munt.

Zoals je kan zien beweegt PEPE in een neerwaartse trend, waarbij de munt steeds lagere laagtes en lagere hoogtes maakt. Dit is in de afbeelding hierboven aangegeven met de blauwe boogjes. Daarnaast zien we het prijslevel, dat grofweg rondom 0,000009 dollar ligt.

Sinds de munt hieronder is gezakt, is de prijs met 35% gezakt naar 0,00000585 dollar. Hier vond PEPE gelukkig genoeg kopers om de koers niet verder te laten zakken, maar de angst voor een verdere daling zat er dik in. Nu kunnen alle PEPE investeerders weer een beetje adem halen.

De munt is namelijk goed hersteld, en staat sindsdien weer 37% in de plus. Het enige probleem is dat er nog steeds lagere laagtes en lagere hoogtes gemaakt worden, en lukt de munt nog steeds niet om voorbij een koers van 0,000009 dollar te komen. Om dit beter te analyseren gaan we even inzoomen.

Kan de PEPE op korte termijn herstellen?

Dit doen we door te gaan kijken naar de 4-uurs grafiek. Hier staat elke candle voor 4 uur, om een gedetailleerder beeld te krijgen van de afgelopen prijsactie. Ook is hier een nieuwe oranje lijn getekend. Zo zien we dat het vorige hoogtepunt (op de korte termijn) precies op 0,000009 ligt.

Meestal als een munt in een neerwaartse trend zit en onder een sterke weerstand beweegt, betekent dit niet veel goeds. Maar aangezien de cryptomarkt het vandaag goed doet, lijkt PEPE een tweede poging te doen om voorbij de rode zone, en daarmee ook boven de oranje lijn te komen.

Als dit gebeurt zal dit er waarschijnlijk voor zorgen dat de rode zone weer als ondersteuning zal dienen. Een soortgelijk scenario – waarbij de munt hier voorbij stijgt en vervolgens support vindt – is aangegeven met de groene lijn. Dit kan er voor zorgen dat de munt zijn neerwaartse trend zal breken.

Toch neemt dit niet weg dat PEPE nog steeds lager beweegt op de lange termijn. Het is daarom niet verkeerd om eerst een herstel tot boven 0,000009 dollar af te wachten. Blijf de trend en dit prijslevel daarom goed in de gaten houden.

The post Analyse: het lukt PEPE vooralsnog niet om voorbij 0,000009 dollar te komen appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!