De coin Tron (TRX) laat een bijzondere groei zien en zet zijn bullish trend voort na recente ontwikkelingen in de markt. Volgens data van CoinGecko is de waarde van TRX in de afgelopen week met 14% gestegen. Deze positieve trend lijkt aan te houden, mede dankzij de opwaartse beweging van grote cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum, die ook andere altcoins meetrekken.

Wereldwijde adoptie van Tron

Een tweet van Mobilum, een crypto banking platform, benadrukt de robuustheid van het Tron-netwerk bij het ondersteunen van wereldwijde transacties. Uit de statistieken blijkt dat Tron-gebruikers een aanzienlijke bijdrage leveren aan Mobilum’s activiteiten over de hele wereld. Azië staat bovenaan met 39% van de transacties, gevolgd door Noord-Amerika en Europa. Dit duidt op een belangrijke mijlpaal voor Tron, omdat het steeds meer toepassingen vindt in de echte wereld.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Recordaantal transacties

Het Tron-netwerk blijft zijn kracht tonen. Volgens data van Into The Block bereikt het netwerk bijna 8 miljoen transacties per dag, met een gemiddelde van 7 miljoen. Deze hoge doorvoer op het platform heeft bijgedragen aan de langetermijngroei van TRX. Een van de factoren die deze groei stimuleert, is de focus van het platform op stablecoins. Momenteel worden er vier stablecoins gebruikt op Tron: USDT, USDJ, TUSD en USDC.

Uitdagingen op korte termijn

Ondanks de huidige opwaartse trend, kunnen de komende dagen uitdagend zijn voor investeerders en traders. TRX zou kunnen terugtrekken naar meer duurzame niveaus, met een mogelijke opleving daarna. Het doorbreken van het huidige plafond van $0,1472 lijkt op korte termijn een te grote hindernis voor TRX-bulls. Met wat tijd zou de token echter voldoende momentum kunnen opbouwen om door dit niveau heen te breken.

De relatieve sterkte index (RSI) bevindt zich momenteel op een piek, wat wijst op een mogelijk verlies aan momentum in de komende dagen. Dit zou de token kunnen terugduwen naar $0,14 of zelfs $0,13. Experts verwachten echter dat $0,13 het laagste punt zal zijn dat TRX zal bereiken.

Toekomstperspectief

Op de langere termijn zal de correlatie van TRX met Bitcoin geleidelijk toenemen, wat TRX kan helpen om verloren terrein terug te winnen zodra de frictie van de huidige bullrun afneemt. Voor nu lijkt het vasthouden van de token de beste beslissing voor investeerders en traders, terwijl ze de bredere markt blijven monitoren op prijsschommelingen.

The post Tron (TRX) zet opmars voort met 14% koersstijging appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!