Hallo allemaal, Corné Marchand hier! Vandaag wil ik jullie meenemen in mijn nieuwste video op YouTube. Het is een spannende tijd voor crypto investeerders, en ik heb een aantal belangrijke updates die jullie zeker niet willen missen.

We zitten midden in een cruciale week voor de crypto markt. Zoals veel van jullie weten, is er onlangs een zijwaartse prijsactie voor Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) geweest. Maar er is meer aan de hand. We hebben te maken met negatieve funding rates en een recente uitstroom van Bitcoin ETF’s, wat veel zegt over de huidige marktsentimenten.

Interessant is dat de Wisconsin State Investment Board hun Bitcoin-holdings flink heeft opgeschroefd, wat een positieve noot is in deze onzekere tijden. Maar laten we ook de mogelijke impact van regelgevende hindernissen op Bitcoin ETF-opties niet vergeten, iets wat zeker invloed kan hebben op onze investeringsstrategieën.

Ik bespreek ook enkele opwindende ontwikkelingen, zoals de nieuwe crypto-debitcard van Metamask in samenwerking met MasterCard en de erkenning van cryptocurrency als een geldige vorm van salarisbetaling door een rechtbank in Dubai. Plus, BlackRock is misschien bezig met het lanceren van hun eigen blockchain, wat gigantisch groot nieuws zou zijn!

En dan hebben we nog de FOMC notulen die eraan komen, met Jerome Powell’s toon die waarschijnlijk de richting van de markt zal bepalen. Het is een tijd om scherp te blijven, jullie onderzoek te doen en natuurlijk, om van de video te genieten.

Vergeet niet te abonneren, te delen en een reactie achter te laten als je meer wilt weten of jouw mening wilt delen over de huidige staat van de cryptomarkt. Ik zie jullie in de commentsectie! Bekijk de volledige video hier. Tot snel!

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Crypto update door Corné: Cruciale FOMC week bepaalt koers Bitcoin & Ether appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!