Bitget heeft aangekondigd dat het Apple Pay en Google Pay heeft geïntegreerd in haar betaalsystemen. Deze naadloze integratie stelt alle Bitget-gebruikers in staat om binnen 30 seconden fiatgeld om te zetten in cryptovaluta.

Het platform ondersteunt 140 fiatvaluta’s en meer dan 100 verschillende cryptovaluta’s op elk apparaat dat Apple Pay of Google Pay ondersteunt.

Uitbreiding van betaalgateway

Deze integratie bouwt voort op Bitgets uitgebreide betaalgateway, die al toonaangevende diensten zoals Advcash, Banxa en Mercuryo omvat.

bitget apple en google pay
Bron: X.

De gevestigde vertrouwen en het wijdverbreide gebruik van zowel Apple Pay als Google Pay zullen verder bijdragen aan de mobiliteit en bruikbaarheid van cryptovaluta en de producten van Bitget, en adresseren de zorgen over het voltooien van crypto-naar-fiat transacties via mobiele apparaten.

Beveiliging en gebruiksgemak

Deze diensten bieden toonaangevende beveiliging en stellen gebruikers in staat om snel aankopen te doen met slechts een paar tikken op hun smartphones, wat de algehele gebruikerservaring verbetert en het vertrouwen in digitale activa verhoogt.

Transacties worden beveiligd door middel van meerdere beveiligingslagen, zoals encryptie en tokenisatie bij Google Pay, en authenticatie via Face ID, Touch ID, of een eenmalige dynamische beveiligingscode bij Apple Pay.

Visie van de CEO

Gracy Chen, CEO van Bitget, gaf commentaar op de nieuwe toevoeging middels een persbericht: “Met de gecombineerde gebruikersbasis van meer dan 650 miljoen van beide betaalapplicaties, stellen we een breder publiek in staat om met crypto om te gaan. Door populaire betaalopties aan te bieden, maken we de aankoop van cryptovaluta instant en gemakkelijk. Deze integratie is een verdere stap naar onze visie op een rechtvaardige toekomst aangedreven door de evolutie van crypto.”

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Bitget integreert Apple Pay en Google Pay voor snelle crypto transacties appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!