Het Tron (TRX) netwerk heeft in de afgelopen periode een aanzienlijke activiteit gezien met de introductie van SunPump, een nieuwe generator voor mememunten. Deze ontwikkeling heeft geleid tot een flinke stijging in de waarde van diverse mememunten, waaronder Sundog en SunWukong.

Sundog, een token gebaseerd op Tron, zag zijn waarde met ongeveer 25% stijgen naar $0,25 dollar, waarbij de marktkapitalisatie kortstondig de $250 miljoen dollar overschreed.

SunWukong’s spectaculaire winst

Parallel hieraan heeft een anonieme handelaar een fenomenale winst gemaakt met SunWukong, een andere mememunt op het Tron-netwerk. Deze handelaar wist een investering van $1.000 om te zetten in meer dan $750.000. Deze indrukwekkende prestatie werd ondersteund door een plotselinge waardestijging van de munt, nadat Tron-oprichter Justin Sun zijn profielfoto op X veranderde in een afbeelding van Sun Wukong, het karakter uit het populaire nieuwe spel Black Myth: Wukong.

sundog koers 7 dagen
Sundog koers in de afgelopen week. Bron: Coinmarketcap.

Het spel zelf heeft ook records gebroken op het platform Steam, met meer dan 2,2 miljoen gelijktijdige gebruikers binnen 24 uur na lancering.

SunPump en zijn impact

SunPump, het pas gelanceerde mememuntgenerator op Tron, heeft ook de aandacht getrokken met de recente samenwerking met DWF Labs. Justin Sun heeft hoge verwachtingen van SunPump, voorspellend dat het de totale inkomsten van Tron in de komende 12 maanden naar $3 miljard kan stuwen, met significante bedragen die teruggaan naar de gebruikers en stakeholders.

Volgens Sun kan, als de strategie met mememunten succesvol is, dit cijfer zelfs stijgen naar $4 miljard. Hij benadrukte ook dat de stabiliteit van het platform zal verbeteren met een nieuwe versie van SunPump die op donderdag wordt gelanceerd.

Kritiek en toekomstperspectief

Ondanks de financiële successen en innovaties zijn er ook kritische geluiden over de opkomst van mememunten. Critici bestempelen deze activa als speculatief en potentieel schadelijk voor de principes van cryptocurrency. De tijd zal leren of de positieve trends zullen doorzetten en of de critici hun mening zullen bijstellen.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Tron netwerk ziet recordgroei door nieuwe mememunt generatoren appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!