Sinds het begin van Bitvavo in 2018 heeft het platform een record aantal nieuwe gebruikers verwelkomd. Naast dat het platform volledig is afgestemd door én voor Nederlanders, worden Nederlanders die zich aanmelden ook door het bedrijf getrakteerd: 10 euro aan gratis cryptocurrency naar keuze.

Grootste cryptobeurs van Nederland

Het platform heeft inmiddels 1,5 miljoen gebruikers, hiermee mag Bitvavo zich overduidelijk het grootste cryptohandelsplatform van Nederland noemen.

We spraken een woordvoerder van Bitvavo, die gaf aan:

We zijn trots op het succes van ons platform, juist omdat het gedreven is door enthousiaste traders zelf. Ons doel is altijd geweest om mensen in staat te stellen de kansen in de cryptomarkt te grijpen. Dit doen we door het krachtigste en meest intuïtieve cryptohandelplatform voor Europeanen te bouwen. Deze cijfers bevestigen dat we op de goede weg zijn.

De populariteit van Bitvavo lijkt voort te komen uit de combinatie van een gebruiksvriendelijk platform en applicatie, het vertrouwen dat Bitvavo heeft opgebouwd door de jaren heen en de aantrekkelijke welkomstbonus – om eenvoudig te beginnen met crypto. Nieuwe gebruikers ontvangen 10 euro aan gratis cryptocurrency naar keuze bij hun eerste aanmelding, wat voor velen een laagdrempelige manier blijkt om de cryptomarkt te verkennen.

De timing van Bitvavo’s groei is opmerkelijk, aangezien er speculaties zijn over een naderende ‘bullmarkt’ in de cryptowereld. Experts suggereren dat met de volgende bullmarkt de interesse in crypto vele malen hoger zal zijn.

Hoe deel te nemen aan de actie van Bitvavo

Geïnteresseerden kunnen eenvoudig profiteren van de 10 euro gratis crypto door zich aan te melden via de Bitvavo website of mobiele app. Na het voltooien van een korte verificatieprocedure kunnen nieuwe gebruikers direct beginnen met het verkennen van de cryptomarkt.

Met deze strategische zet en aantrekkelijke promotie verstevigt Bitvavo zijn positie als een van de leidende cryptoplatforms in Nederland. Terwijl duizenden Nederlanders hun eerste stappen zetten in de wereld van digitale valuta, lijkt Bitvavo’s strategie om de markt te democratiseren vruchten af te werpen.

Met de huidige groei positioneert Bitvavo zich als een belangrijke speler in de Nederlandse fintech-sector. Het bedrijf heeft aangekondigd te blijven innoveren en zijn diensten uit te breiden om aan de groeiende vraag te voldoen.

Click here

Het bericht Bitvavo breekt records: Honderdduizenden Nederlanders starten met gratis crypto verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!