Het TON-ecosysteem maakt een belangrijke stap in de richting van verdere decentralisatie. Voormalige directeuren van de TON Foundation hebben de TON Society opgericht, een nieuw bedrijf dat zich richt op het versterken van de community en het bevorderen van decentralisatie binnen The Open Network (TON).

Banner Default 6 (Favoriete crypto's)

Wat is TON Society?

TON Society is een onafhankelijke organisatie die is ontstaan uit de TON Foundation. Het doel is om als spreekbuis te fungeren voor de TON-community en om evenementen en officiële communicatiekanalen te beheren. Jack Booth en Ekin Tune, beiden voormalige executives bij de TON Foundation, staan aan het roer van dit nieuwe initiatief.

Onchain identiteit voor meer betrokkenheid

Een van de belangrijkste innovaties die TON Society introduceert, is een systeem van onchain prestatiebadges. Deze badges dragen bij aan de ontwikkeling van een TON Society ID. Dit ID-systeem stelt leden in staat om deel te nemen aan reputatie-gebaseerd bestuur binnen TON en helpt projecten om gebruikers beter te betrekken.

Pavel Durov legt uit dat het ID-systeem zal worden geïntegreerd in verschillende aspecten van TON Society, waaronder lidmaatschap, aanwezigheid bij evenementen, toegang tot hackathons en kwalificatie voor airdrops met partnerprojecten.

TON Ventures: Financiële steun voor innovatie

Parallel aan de lancering van TON Society hebben voormalige senior leden van de TON Foundation ook TON Ventures opgericht. Dit is een nieuw durfkapitaalfonds met een omvang van 40 miljoen dollar. Het fonds richt zich op het ondersteunen van vroege-fase cryptoprojecten binnen het TON-ecosysteem en wil investeerders verbinden met innovatieve bouwers.

Bredere ontwikkelingen in het TON-ecosysteem

De oprichting van TON Society en TON Ventures komt op een moment dat het TON-ecosysteem een periode van groei doormaakt. Eerder bevestigde de TON Foundation dat er een op Toncoin gebaseerde economie aan het ontstaan is binnen Telegram. Bovendien werd Toncoin onlangs genoteerd op Binance en introduceerde de TON-blockchain gasloze transacties voor zijn gebruikers.

Wat betekent dit voor de toekomst?

Met de introductie van onchain reputatiesystemen en financiële ondersteuning voor veelbelovende projecten, lijkt TON een belangrijke stap te zetten in de richting van meer decentralisatie en community-betrokkenheid.

The post Deze nieuwe ontwikkeling van de TON Society (Toncoin) zorgt voor meer decentralisatie en community-betrokkenheid appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!