Dogecoin doet het goed vandaag! De munt heeft ondersteuning gevonden bij een belangrijk prijslevel, en is sindsdien met een stijging bezig. Als dit zo doorgaat kunnen we misschien wel een koers van 0,12 dollar gaan zien. Laten we naar de grafieken kijken.

Banner Dogecoin 1

De belangrijkste prijslevels van DOGE

We beginnen deze analyse zoals gewoonlijk met de dagelijkse grafiek. Hier staat elke candle voor 24 uur, waardoor we genoeg kunnen zien om de belangrijkste prijslevels te zien. Deze zijn hieronder aangegeven als grijze, blauwe en rode zone.

Bijna elke keer als de munt bij zo’n level aankomt, verandert de koers van richting. Dit is te zien bij de grijze zone, die vaak als ondersteuning heeft gediend, en bij de blauwe en rode zone. Die laatste twee hebben voor zowel weerstand als ondersteuning gezorgd.

De koers van DOGE zit op dit moment tussen de blauwe zone (ondersteuning) en de rode zone (weerstand) in, het grijze vlak kunnen we nu even laten voor wat het is. Maar mocht de koers hier ooit terugkomen, dan is het te verwachten dat de munt hier nogmaals support krijgt.

Sinds dat Dogecoin ondersteuning vond op de blauwe zone, beweegt de munt weer omhoog, en het lijkt alsof de koers nu richting de rode weerstand gaat, rond een prijs van 0,12 dollar. Maar om dat beter te zien, gaan we even een andere grafiek erbij pakken.

Kan het nog 10% stijgen vanuit hier?

Hieronder staat de 4-uurs grafiek van Doge. Hier staat elke candle voor 4 uur in plaats van 24, zodat we een beter beeld krijgen van de afgelopen prijsactie. Zo zien we bijvoorbeeld hoe de munt daalde toen het de blauwe zone als ondersteuning verloor.

Sindsdien heeft DOGE zich wel weer hersteld, en toen het boven het blauwe vlak uitkwam, begon de munt met een test. Dit betekent dat het level weer getest wordt als support, terwijl het daarvoor een weerstand was. Als de munt hierop reageert, is de verwachting dat de prijs verder omhoog gaat.

Dit scenario speelde zich uit nadat de munt tot twee keer toe ondersteuning vond aan de onderkant van dit vlak. Er waren dus genoeg kopers om de prijs boven 0,10 dollar te houden. Sindsdien is Dogecoin met een stijging bezig, die wellicht zo ver komt als zijn volgende weerstand; de rode zone rondom 0,12 dollar. Dit zou een verdere beweging van 10% kunnen betekenen, dus blijf de grafiek goed in de gaten houden.

The post Analyse: Dogecoin begint met stijging richting 0,12 dollar appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!