Donald Trump heeft een nieuw cryptoplatform gelanceerd, ondersteund door zijn twee zonen en gericht op gedecentraliseerde financiën (DeFi). In een bericht op Truth Social sprak Trump over het belang van het nemen van een standpunt tegen grote banken en financiële elites.

Hij nodigde zijn volgers uit om zich aan te sluiten bij het Telegram-kanaal dat speciaal voor dit project is opgezet.

BeDefiant: Trumps strijd tegen de financiële elite

Het Telegram-kanaal, genaamd The DeFiant Ones, fungeert als het officiële kanaal voor Trumps DeFi-project en heeft bijna 26.000 abonnees sinds de oprichting op 7 augustus. “De komende dagen zullen we hier enkele belangrijke updates en aankondigingen delen,” luidt een recente post op het kanaal.

donald trump defiant ones
Bron: Truth Social.

Het kanaal belooft directe communicatie en updates over het project, ver weg van speculatie en geruchten.

Digitale vastgoed en toekomst van financiën

Eric Trump heeft het platform omschreven als “digitaal vastgoed” en belicht de toegankelijkheid van DeFi als een vorm van eerlijk onderpand dat voor iedereen direct toegankelijk is.

Donald Trump Jr., die de lancering van het platform al weken plaagt, benadrukt dat DeFi-protocollen de toekomst van financiën zijn en aantrekkelijk voor diegenen die door traditionele banken zijn genegeerd.

Politieke steun en toekomstplannen

Donald Trumps pro-crypto standpunt heeft hem niet alleen een uitnodiging voor de Bitcoin Conferentie van 2024 in Nashville opgeleverd, maar ook politieke steun bevestigd in de vorm van Ohio senator J.D. Vance, een bekende Bitcoin-houder en voorstander van crypto, als zijn running mate voor de komende presidentsverkiezingen.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Donald Trump schaart zich achter zonen bij lancering crypto-platform ‘The DeFiant Ones’ appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!