Michaël van de Poppe heeft onlangs al zijn Bitcoin (BTC) verkocht, maar blijft optimistisch over de potentie van de munt. Hij voorspelt dat Bitcoin binnen twee weken een nieuwe recordhoogte zal bereiken als het de weerstand op $62.000 kan doorbreken. “Het voelt geweldig om de markt te zien uitbreken. Bitcoin springt omhoog richting de laatste weerstand op $62.000. Als die breekt, dan komt een nieuwe all-time high in september een stuk dichterbij,” legt Van de Poppe uit. Hij verwacht ook veel positieve instromen van gegevens over de ETF in de komende dagen.

De recente opleving van Bitcoin hangt mogelijk samen met de toespraak van Jerome Powell, voorzitter van de Amerikaanse centrale bank, die aangaf dat er renteverlagingen op komst zijn. Deze aankondiging wordt gezien als een bullish signaal voor de cryptomarkt, ondanks dat Powell normaal voorzichtig is met dergelijke uitspraken.

van de poppe ethereum verwachting
Bron: Michaël van de Poppe op X.

Ethereum mogelijk ook op weg naar een uptrend

Naast zijn voorspellingen voor Bitcoin, ziet Van de Poppe ook een heldere toekomst voor Ethereum (ETH), mits het bepaalde technische niveaus kan doorbreken. “Ethereum ziet er goed uit, maar moet wel blijven klimmen. Het cruciale niveau om te breken is het niveau van $2.700. Er zit niets tussen de $2.700 en $3.100, wat in theorie een grote opwaartse run voor altcoins kan veroorzaken,” verklaart hij.

Van de Poppe blijft bullish zolang Ethereum boven de $2.500 blijft. Als het lukt om dit niveau te behouden, dan ziet hij als volgende doel de $3.150 dollar.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Bitcoin kan binnen twee weken nieuwe all time high bereiken, verwacht Michaël van de Poppe appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!