POODL

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nu de Solana bull run nadert, kijken slimme investeerders naar meme coins die exponentiële winsten kunnen opleveren. Hoewel de schijnwerpers vaak gericht zijn op het mainnet token, SOL, is de opkomende meme coin sector in staat om kleine investeringen om te zetten in levensveranderende fortuinen.

Als je op zoek bent naar de beste crypto om te kopen in september, ontdek dan drie top tokens om je winsten te maximaliseren.

Top Solana meme coins die kunnen exploderen in de SOL altcoin bull run

Solana gaat vooruit en de wereld van crypto heeft het door. We hebben de markt afgezocht naar de populairste op Solana gebaseerde crypto’s om je portfolio een boost te geven. Dit zijn enkele van de beste crypto’s om te kopen in september:

  1. Poodlana (POODL)
  2. Myro (MYRO)
  3. dogwifhat (WIF)

POODL: Het beste token om nu te kopen voor 500x potentieel

Poodlana is de nieuwste en meest brutale SOL meme coin, met een vleugje luxe om een ​​bull run te veroorzaken. Dit project combineert internetcultuur met de aantrekkingskracht van high-end mode en lasers op de Aziatische markt. Aziatische landen zoals Korea en Japan starten vaak trends voor meme coins; Shiba Inu bijvoorbeeld sloeg al vroeg aan in deze landen voordat het zich snel uitbreidde naar de westerse markten voor crypto. Wanneer het vuur brandt, kan het zich vaak snel wereldwijd verspreiden, wat het toneel zet voor potentieel astronomische rendementen.

Aangezien Azië goed is voor maar liefst 80% van het dagelijkse handelsvolume van meme coins, is Poodlana’s poedelgerichte branding een meesterzet. De poedel, een symbool van elegantie en verfijning, spreekt Aziatische consumenten sterk aan, met name in modebewuste markten zoals Japan, Korea en China.

De recente presale van het project was spectaculair en bracht in een korte periode van 30 dagen meer dan $8 miljoen op. Dit vroege succes, gedreven door een slimme prijsstrategie en agressieve marketing, zou potentieel het toneel kunnen zetten voor een stijging van 500x. Het token bereikte Raydium op 16 augustus, dezelfde dag dat de presale eindigde, en is ook beschikbaar op de MEXC en BingX.

Met een gedetailleerde routekaart die de ontwikkeling van staking platforms, strategische samenwerkingen met merken en door de community aangestuurde initiatieven omvat, is Poodlana gepositioneerd voor succes op de lange termijn. De afwezigheid van token lock-up periodes belooft snelle prijsactie en ruime kansen voor slimme handelaren.

Nu de markt voor crypto zich schrap zet voor de volgende Solana bullrun, is Poodlana een uitstekende kandidaat voor explosieve groei. Voor investeerders die op zoek zijn naar de volgende mogelijke 500x gem in september, is deze stijlvolle meme coin misschien wel de keuze waar we op hebben gewacht.

Poodlana is beschikbaar op Raydium, MEXC en BingX. Kom meer te weten en investeer in POODL door de website van Poodlana te bezoeken.

Myro: Deze pup zou kunnen pompen in de Solana bull run

Om het vuur aan te wakkeren, is hier nog meer bewijs van hoe populair honden zijn in de wereld van crypto: Myro is vernoemd naar de hond van Solana medeoprichter Raj Gokal en is snel een favoriet geworden in het Solana ecosysteem. Het is niet moeilijk te zien waarom. Myro biedt naast zijn speelse branding ook utility, en dat in een markt die verzadigd is met meme coins.

De kern van het project is MyroBot, een openbare BuyBot die trending Solana projecten laat zien. Deze tool is een waardevolle bron voor handelaren en een advertentieplatform voor crypto bedrijven. Houders van Myro krijgen ook toegang tot exclusieve merchandise.

Ondanks dat Myro 80% onder zijn hoogste punt ooit noteerde in het midden van augustus, kan het nog steeds bogen op een indrukwekkende stijging van 4.100% ten opzichte van zijn laagste punt ooit. Met een marktkapitalisatie die op het moment van schrijven meer dan $75 miljoen bedroeg, slechts negen maanden na de lancering, is het duidelijk dat investeerders potentieel zien in deze pup.

Nu de wereld van crypto zich schrap zet voor een potentiële Solana hausse, zou Myro’s huidige prijsniveau – ver onder zijn piek – kunnen leiden tot een kans om deze september in de raket naar de maan te stappen, allemaal ondersteund door de naam Solana.

WIF: De doggie coin die de Solana meme charge leidt

Met een marktkapitalisatie van meer dan $1,5 miljard op het moment van schrijven, heeft dogwifhat zijn tanden in de markt van crypto gezet en weigert los te laten. De mascotte van het token – een Shiba Inu hond met een vrolijke hoed – speelt in op de Aziatische obsessie met schattige honden en virale content. Het bewijs is te vinden in de verhalen over armoede en rijkdom die overal op internet opduiken – zoals de handelaar die $1.000 in één nacht in $100.000 veranderde.

Net als Poodlana profiteert het enorme succes van WIF van de blijvende genegenheid van Azië voor honden, met name het Shiba Inu ras dat voorkomt in zijn virale “dog with hat” meme. Deze culturele connectie heeft zijn astronomische opkomst aangewakkerd en het explosieve potentieel van door Azië geïnspireerde meme coins ondersteund.

Hoewel het onwaarschijnlijk is dat WIF’s eerste opleving wordt herhaald, is het succes ervan het bewijs van de blijvende aantrekkingskracht van crypto’s met een hondenthema, vooral die met Aziatische culturele banden. Terwijl investeerders hun Solana bezittingen willen uitbreiden vóór de verwachte opleving, behoudt WIF de leiding in de markt en kan het een geweldige keuze zijn om je blootstelling eraan te versterken.

Bovendien baant de triomf van WIF de weg voor nieuwkomers zoals Poodlana. Met de focus op de poedel, een ras dat synoniem staat voor elegantie, is Poodlana hier om de volgende golf van meme coin enthousiasme te vangen. Zou het de volgende sensatie kunnen zijn, die een nieuwe oogst crypto miljonairs creëert zoals WIF deed?


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Beste crypto om te kopen in september: Kies POODL + 2 andere voor de SOL bull run verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!