De bekende, maar pseudonieme analist Bluntz, heeft recent aangegeven dat Bitcoin (BTC) een nieuwe opwaartse trend heeft ingezet die de cryptomunt naar ongekende hoogtes zou kunnen stuwen. Na het doorbreken van de weerstand bij $62.000 is Bluntz ervan overtuigd dat de munt op het punt staat om nieuwe recordhoogtes te bereiken. Volgens de Elliott Wave Theory, die Bluntz gebruikt voor zijn analyses, volgt na een vijfgolf-opwaartse beweging vaak een grote correctie, maar voor nu ziet het er bullish uit.

“We hebben de uitbraak gehad. Ik ben er behoorlijk zeker van dat we nu aan de all-time high run beginnen,” stelt Bluntz. De analist verwacht dat de koers van Bitcoin mogelijk oploopt tot $84,000 in september, al is dit lager dan de $100,000 die sommige analisten in 2021 voorspelden. Het lijkt erop dat de marktverwachtingen enigszins getemperd zijn, maar de positieve sentimenten over de potentie van Bitcoin blijven bestaan.

bitcoin koers 1 maand
Bitcoin koers in de afgelopen maand. Bron: Coinmarketcap.

Enthousiasme ook rond altcoin SEI

Bluntz toont zich niet alleen optimistisch over Bitcoin, maar heeft ook een positieve kijk op SEI, een concurrent van Solana (SOL). Hij gelooft dat SEI op het punt staat een aanzienlijke stijging te ervaren, zowel ten opzichte van Bitcoin als de Amerikaanse dollar. “Ik denk dat SEI op het punt staat om iedereen te verrassen,” verklaart hij.

De SEI/BTC en SEI/USD paren tonen tekenen van bullish divergentie en een duidelijke vijfgolf-stijging vanaf de recente dieptepunten, met een flinke terugval en negatieve financieringslasten. Deze factoren wijzen volgens Bluntz op een aanstaande koersexplosie van SEI naar $0.40 dollar.

Potentieel voor een marktbrede bullrun

Deze ontwikkelingen brengen de vraag met zich mee of dit het begin is van het langverwachte tweede deel van de bullrun voor Bitcoin en mogelijk de bredere cryptomarkt.

Terwijl de speculaties en analyses blijven binnenstromen, houden zowel investeerders als analisten de markt nauwlettend in de gaten voor tekenen van bevestiging van deze bullish trends.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Bitcoin naar $84.000 dollar, SEI klaar voor grote sprong omhoog volgens analist appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!