Honderden vrouwen zijn ondervraagd om te kijken wat het aantrekkelijkste is op hobbygebied bij een man. In dit onderzoek kwam crypto naar voren en de mannen die in crypto handelen worden nog minder aantrekkelijk ingeschat dan de cosplayers en de anime fans.

Sceptisch over het investeren in crypto

Uit het recente onderzoek van het Date Psychology-blog blijkt dat crypto voor vrouwen als één van de onaantrekkelijkste hobby wordt gezien. De steekproef is uitgevoerd bij 814 mensen. Hierbij was 48 procent van de deelnemers vrouw. Alle vrouwelijke deelnemers werden gevraagd of ze een lijst van 74 hobby’s wilden invullen. Hierbij konden ze aangeven of ze een hobby aantrekkelijk of juist onaantrekkelijk vonden.

Crypto werd in totaal door 23,1% van de vrouwelijke deelnemers aantrekkelijk gevonden. Een derde van de vrouwen leek juist wel de aantrekkingskracht te kunnen vinden in comic boeken en cosplaying. Dit is nieuws dat de meeste mannen niet verwachten. Vrouwen vinden in crypto investeren niet aantrekkelijk, omdat het ook risico’s met zich mee brengt. Hierdoor zijn ze er wat sceptisch over en weten ze niet wat ze van de man kunnen verwachten.

Wel brachten de vrouwelijke deelnemers onder de aandacht dat ze het belangrijk vinden dat een man een hobby heeft die hij leuk vindt. Dan maakt het voor hun niet zoveel uit of ze de hobby, zoals Bitcoin kopen, echt heel aantrekkelijk vinden.

Dit vinden vrouwen aantrekkelijk

De auteurs brachten naar buiten dat op basis van de enquêtes van de proef, vrouwen vooral op zoek zijn naar een hoge sociale status. Hierbij kun je denken aan een hoog opleidingsniveau, maar de auteurs constateerden ook dat het vooral om ‘blanke mannen’ ging die de vrouwen aantrekkelijk vonden. De hobby die door vrouwen het aantrekkelijkst wordt gevonden is lezen. Op nummer 2 staat vreemde talen spreken en op nummer 3 staat een instrument bespelen.

Dit vonden de mannelijke deelnemers

De mannelijke deelnemers konden aangeven wat ze dachten dat de vrouwelijke deelnemers aantrekkelijk vonden. 13,7% dacht juist dat vrouwen crypto verhandelen, zoals BTC, aantrekkelijk vinden in een man.  De mannelijke deelnemers hebben wel goed ingeschat dat vrouwen een muziekinstrument bespelen erg aantrekkelijk vinden. 95.4% van de vrouwen vindt het namelijk aantrekkelijk als een man weet hoe hij een muziek instrument moet bespelen.

Het bericht Mannen in crypto blijken enorm onaantrekkelijk, onthult studie verscheen eerst op Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!