Op dinsdag keerden spot Bitcoin (BTC) exchange-traded funds (ETF’s) in de Verenigde Staten terug naar netto uitstromen, waarmee een acht dagen durende periode van positieve instroom werd beëindigd. Tijdens deze periode hadden de Amerikaanse spot Bitcoin ETF’s in totaal $756 miljoen aan instroom getrokken. De netto uitstromen van dinsdag bedroegen $127 miljoen, met Ark & 21Shares’ ARKB die het voortouw nam met een negatieve instroom van $101,97 miljoen, volgens gegevens van Farside Investors.

Daarnaast rapporteerde Grayscale’s GBTC netto uitstromen van $18,32 miljoen en Bitwise’s BITB zag $6,76 miljoen wegstromen. Acht andere fondsen, waaronder BlackRock’s IBIT, registreerden geen activiteit op die dag. Met uitzondering van BRRR, dat niet werd bijgewerkt, zagen de Amerikaanse spot Bitcoin fondsen een totaal handelsvolume van $1,2 miljard. Sinds januari hebben deze fondsen $17,95 miljard aan netto instroom verzameld.

Voortdurende uitstroom bij Ether ETF’s

Ethereum (ETH) ETF’s zagen hun negende opeenvolgende dag van netto uitstromen, met een negatieve instroom van $3,45 miljoen op dinsdag. Grayscale’s ether fonds noteerde een dagelijkse netto uitstroom van $9,18 miljoen, terwijl Fidelity’s FETH en Bitwise’s ETHW respectievelijk $3,88 miljoen en $1,86 miljoen aan netto instromen registreerden.

De handelsvolumes van spot ether fondsen bleven met $129,95 miljoen significant lager dan de pieken van ongeveer $900 miljoen eind juli. Tot nu toe hebben deze fondsen een totaal aan netto uitstromen van $481,32 miljoen opgebouwd.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Acht dagen positieve instroom gebroken: Uitstroom bij Amerikaanse Bitcoin en Ether ETF’s appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!