Nederland is niet perfect, ook hier wordt af en toe met modder gegooid tussen politici. Dat kleine beetje modder zorgt nu al voor vele linkse- en rechtse trollen op social media. Maar in de Verenigde Staten is alles een miljoen keer groter. Moddergooien gebeurt daar met bazooka’s en dit soort verbale wapens kosten geld. Veel geld.

Banner Default 5 (Laatste nieuws)

Miljardair Trump verkoopt NFT’s van zichzelf

De zelfbenoemde miljardair en presidentskandidaat Donald Trump heeft een nieuwe manier gevonden om geld in te zamelen. Hij verkoopt digitale verzamelplaatjes van zichzelf. Koop je er genoeg (lees: betaal 1500 dollar), dan krijg je zelfs een fysiek plaatje in de bus.

Donald Trump zegt in onderstaande video dat je kaartjes van hem kan verzamelen waarop hij aan het dansen is, en dat er kaartjes zijn waar hij Bitcoins vasthoudt. We zijn benieuwd welke Bitcoiner hier in trapt en zijn zuurverdiende BTC uitgeeft aan een politicus.

Stel je voor: voor slechts 99 dollar kun je een stukje “Amerikaanse geschiedenis” bemachtigen. Klinkt ingewikkeld? Geen zorgen, Trump verzekert je dat het super eenvoudig is.

‘Je hebt alleen een e-mailadres en een creditcard of wat crypto nodig,’ zegt hij tegen zijn kijkers.

Een stukje pak van Trump

Maar het wordt nog beter/slechter. Koop je 15 van deze digitale kaarten, dan krijg je er niet alleen een fysieke ruilkaart bij, maar ook een stukje van het pak dat Trump droeg tijdens zijn debat met Joe Biden.

‘Mensen noemen het mijn knock-outpak,’ beweert hij. ‘Dus we hebben het pak in stukken geknipt, en jij krijgt een stukje. Vijf ervan worden willekeurig gesigneerd, een echt verzamelobject. Dit is iets dat je kunt doorgeven aan je familie, je kinderen, je kleinkinderen.’

Maar de echte Trump-fan stopt hier niet. Waarom niet wat geld uitgeven aan digitale kaarten (heel goed dat hij NFT’s expres niet benoemt) én een meet & greet met Donald Trump.

Koop je 75 van deze kaarten voor ongeveer 7500 dollar (en wat belasting), dan krijg je ook nog een uitnodiging voor een galadiner met Trump in zijn club in Florida.

The post Donald Trump verkoopt NFT trading cards van zichzelf (met video) appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!