Solana, SOL

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ondanks dat de Solana koers een volatiele periode achter de rug heeft, en zelfs een groot verlies heeft geboekt over de afgelopen maand, zijn crypto analisten nu positief over de nabije toekomst van dit project. Dit optimisme is grotendeels ontstaan vanuit het feit dat er binnenkort een rentetarief verlaging aan zit te komen, en de Solana koers hier eerder al erg positief op wist te reageren. Wat gaat Solana doen?

Solana bevindt zich op dit moment rond de waarde van $ 145. Dit vormt een stijging van 1,6% over de afgelopen week, maar is nog altijd 24% minder dan een maand geleden.

Solana koers grafiek (1 maand) – bron: CoinMarketCap

Het is een duidelijk teken dat de Solana koers het, net als de rest van de crypto markt, recentelijk erg moeilijk heeft gehad. Ook andere grootheden van de top 10 van de crypto markt hebben over de afgelopen maand aanzienlijke verliezen geleden.

Bitcoin daalde over deze periode bijvoorbeeld al 14% terwijl Ethereum meer dan 24% toe moest geven. Solana daalde in deze periode ook al meer dan 24%.

BTC vs ETH koers grafiek (1 maand) – bron: CoinMarketCap

Ondanks deze aanzienlijke daling zijn crypto analisten nu echter optimistisch over de nabije toekomst van dit project, grotendeels vanwege de mogelijk aankomende rente verlaging.

Optimisme over mogelijke rentetarief verlaging neemt toe

Tijdens een speech van FED voorzitter Jerome Powell bij het Hole Economics Symposium gaf hij duidelijke hints over een aankomende rentetarief verlaging. Forbes geeft nu aan dat deze rentetarief verlaging hoogstwaarschijnlijk plaats gaat vinden op 18 september.

FED voorzitter Jerome Powell

Historische data laat zien dat de Solana koers opvallend goed heeft gereageerd op eerdere rentetarief verlagingen. Daarnaast is september historisch altijd al een goede maand geweest voor de nummer 5 van de crypto markt.

Als er echter wordt gekeken naar de technische indicatoren van Solana bevindt deze crypto zich op dit moment niet in de meest overtuigende periode. Nu de RSI tot richting de 40 is gezakt en de koers zich onder vrijwel al zijn EMA’s bevindt lijkt de SOL koers een moeilijke periode tegemoet te gaan.

Het gaat dus zeker hulp nodig hebben van een eventuele rentetarief verlaging.

Solana koers verwachting – wat gaat Solana doen?

Mocht deze rentetarief verlaging een goede impact op de SOL koers hebben dan kan er gekeken gaan worden naar de dichtstbijzijnde weerstand van de $ 150. Vanuit daar kan er verder gekeken worden naar de volgende weerstand bij de $ 159. Mocht de koers ook voorbij deze weerstand weten te stijgen kan er verder gekeken worden naar de $ 186.

Mochten de technische indicatoren gelijk hebben en een daling voorspellen kan er al snel rekening gehouden moeten worden met een daling richting de onmiddellijke ondersteuning bij de $ 138. Mocht deze ondersteuning niet vastgehouden kunnen worden kan er een verdere daling plaatsvinden richting de $ 133 gevolgd door de $ 125.

Het vooruitzicht van Solana lijkt voorlopig dus nog onzeker. Het is daarom ook geen verrassing dat investeerders volop bezig zijn om hun portfolio te diversifiëren met andere projecten die meer potentieel met zich meebrengen op de korte termijn.

Met name presale projecten hebben recentelijk de nodige aandacht ontvangen vanwege hun grote winst potentieel. Deze projecten verkopen hun native tokens namelijk vaak tegen aanzienlijke kortingen, wat betekent dat de vroege investeerders van deze projecten extra hoge winsten kunnen realiseren.

Het is echter belangrijk om te investeren in het juiste presale project. Omdat het moeilijk kan zijn om te bepalen welk presale project het meeste potentieel met zich meebrengt hebben we op basis van een uitgebreide analyse een drietal van de meest belovende presales projecten op een rij gezet.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuw Pepe alternatief gaat viraal door de introductie van zijn eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuw Pepe alternatief dat al vrij snel viraal wist te gaan nadat het zijn eigen Layer 2 blockchain naar de markt bracht. Deze Layer 2 blockchain is ontworpen om belangrijke gebreken van Layer 1 blockchains zoals Ethereum op te lossen en dit is dan ook de reden dat het project al snel kon genieten van de nodige interesse.

Pepe Unchained wordt ook wel de losgebroken versie van Pepe (PEPE) genoemd omdat het dus niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain en zijn gebreken. In plaats daarvan weet het te genieten van een eigen Layer 2 blockchain die volledig in het teken staat van hoge transactiesnelheden tegen lage kosten. Pepe Unchained is hierdoor ook een van de enige meme coins die erin is geslaagd om zijn eigen blockchain op de markt te brengen. Daarnaast vormt deze blockchain ook een goede launchpad voor nieuwe meme coins.

Pepe Unchained ($PEPU) de toekomst van de Crypte MEME omgeving? Voor snelheid, veiligheid, lage fee

De eigen Layer 2 blockchain is echter niet de enige reden waarom dit project zo snel viraal wist te gaan. Dit project is namelijk ook in staat gebleken om gebruikers aan te trekken via zijn aantrekkelijke staking systeem. Binnen dit systeem zijn nu dan ook al meer dan 850 miljoen PEPU tokens vastgezet, maar is er desondanks nog altijd een APY te verdienen van boven de 180%. Het grote aantal vastgezette tokens is een belangrijk teken dat gebruikers vertrouwen hebben in de toekomst van dit project.

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels al meer dan $ 11 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen. Gebruikers zullen nu snel moeten deelnemen aan deze veelbelovende presale omdat de prijs van een PEPU token binnenkort verder gaat stijgen. Gebruikers die vandaag instappen zullen daardoor kunnen genieten van de beste kortingen en de hoogste APY.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All-Stars (STARS) – crypto creëert innovatieve en unieke MemeVault

Crypto All-Stars is een nieuw crypto project dat de nodige indruk heeft gemaakt met zijn unieke MemeVault. Binnen deze MemeVault zijn gebruikers namelijk in staat om een aantal van de grootste meme coins te staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Op deze manier is dit project er ook in geslaagd om als eerste crypto project alle grote meme coins samen te brengen onder een dak.

De MemeVault van Crypto All-Stars is een smart contract staking systeem dat gebruikers beloont met de STARS token zodra ze meme coins zoals PEPE, DOGE en SHIB staken. Gebruikers zijn echter ook in staat om de native STARS token te staken. Mensen die dit doen zullen zelfs in aanmerking komen voor beloningen van wel drie keer zo hoog.

Crypto All-Stars is volledig geaudit door SolidProof en bij deze audit kwamen er geen enkele gebreken naar voren. Daarnaast maakt het project gebruik van duidelijke tokenomics die worden beschreven op de presales website. Op deze manier zijn investeerders er dus van verzekerd dat ze te maken hebben met een veilig project.

De presale van Crypto All-Stars ging enkele weken geleden pas live, maar heeft nu al wel meer dan $ 840.000 aan vroege investeringen weten op te halen. Ook zijn er op dit moment staking beloningen te verdienen van wel 1700%. STARS tokens zullen binnenkort verder gaan stijgen in prijs en zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Crypto All-Stars Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – meme coin project creëert gedecentraliseerde wereld zonder grenzen

Met Base Dawgz is er een nieuwe meme coin op de markt verschenen met een unieke waardepropositie. Dit project is namelijk bezig om een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen naar de blockchain te brengen. Deze wereld moet het mogelijk maken voor gebruikers om hun tokens te verplaatsen over meerdere blockchains, zonder enige beperkingen.

De inspiratie voor deze gedecentraliseerde wereld kwam volgens het ontwikkelingsteam voort uit de vrijheid die base jumping met zich meebrengt, vandaar ook de naam Base Dawgz. Daarnaast is deze token ook ontwikkeld op de Base blockchain. Om de benodigde multi-chain functionaliteit te creëren is de token echter ook beschikbaar op de Ethereum, BNB, Solana en Avalanche blockchains.

De Base blockchain vormt echter nog altijd het thuis van dit project, iets wat vele voordelen met zich mee kan brengen. De Base blockchain is namelijk een snel groeiende blockchain die inmiddels als de concurrentie strijd is aangegaan met grootheden zoals Solana. Deze blockchain was recentelijk ook al verantwoordelijk voor succesvolle meme coins zoals BRETT en vele crypto analisten geloven nu dat Base Dawgz zomaar de volgende kan worden in dit rijtje.

De presale van Base Dawgz heeft inmiddels al meer dan $ 3 miljoen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,008582, maar deze presale zal binnen enkele dagen tijd ten einde lopen. Gebruikers die hun tokens vandaag nog vastzetten komen in aanmerking voor een APY van 735%. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, BNB, SOL en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Solana Koers Verwachting: SOL Klaar Voor Pump Na Renteverlaging – Wat Gaat Solana Doen? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!