Bloomberg LP, de dienst voor financiële data en nieuws, neemt verkiezingskansen data van het crypto wedplatform Polymarket op in zijn Terminal service.

Michael McDonough, Bloomberg’s hoofdeconoom voor financiële producten, maakte deze integratie bekend op 29 augustus. Gebruikers van de Bloomberg Terminal kunnen nu realtime de verkiezingskansen van de Amerikaanse presidentsverkiezingen via Polymarket bekijken, naast data van andere voorspellingsmarkten en peilingsdiensten.

Significantie van de integratie

Als wereldwijd leidende financiële data platform met ongeveer 350.000 abonnees, vertegenwoordigt de opname van Polymarket data een belangrijke mijlpaal voor crypto voorspellingsmarkten. De Terminal beheerst ongeveer een derde van het marktaandeel in financiële datadiensten.

polymarket bloomberg integratie
Bron: X.

Polymarket, gebouwd op het Polygon blockchainnetwerk, heeft zich geprofileerd als een populair platform voor het volgen van Amerikaanse verkiezingskansen. Het protocol stelt gebruikers in staat om in te zetten op verschillende gebeurtenissen, gebruik makend van slimme contracten voor transparante handel en uitbetalingen. In augustus benaderde het handelsvolume op Polymarket de $450 miljoen, met bijna $760 miljoen ingezet op de uitkomst van de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november 2024.

Recente prestaties en partnerships

Huidige kansen op Polymarket tonen aan dat de Republikeinse kandidaat Donald Trump een lichte voorsprong heeft met 50% tegenover 48% voor de Democratische kandidaat Kamala Harris.

Wedders op het platform voorspelden correct het terugtrekken van onafhankelijke kandidaat Robert F. Kennedy Jr. uit de presidentsrace in augustus, waarbij de kansen stegen van 8% naar meer dan 90% voorafgaand aan zijn aankondiging.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

The post Bloomberg neemt verkiezingsdata van crypto platform Polymarket op in Terminal appeared first on Coinliners.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!